wustyle Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Pany nie mam czasu grzebac w porownywarkach ubezpieczeniowych moze mi ktos pomoc? potrzebuje pi razy drzwi skladke OC A4 avant, 1.8T 150 KM, 1999 r pierwsza rej w Polsce 02.01.2007 da rade z tych danych oszacowac?
Wihajster Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Pany nie mam czasu grzebac w porownywarkach ubezpieczeniowych moze mi ktos pomoc? potrzebuje pi razy drzwi skladke OC A4 avant, 1.8T 150 KM, 1999 r pierwsza rej w Polsce 02.01.2007 da rade z tych danych oszacowac? mi własnie wyliczyli oferte OC na cały rok 300zł68gr
soolek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 wustyle, lepiej pogrzeb. Możesz parę grosza zaoszczędzić, bo różnice są duże nawet w direktach. Ale tutaj sporo zależy od Żony, dzieci, miejsca zamieszkania, parkowania, ilości km itd. itp. Ewentualnie odwiedź brokera ubezpieczeniowego w jakimś centrum handlowym. Albo napisz do sokolnnh lub arielki - oni się ubezpieczeniami zajmują, z tego co wiem.
Wihajster Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 o! a ktory ubezpieczyciel? Liberty Direct [br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 12:39_________________________________________________ Ale tutaj sporo zależy od Żony, dzieci, miejsca zamieszkania, parkowania, ilości km itd. itp. racja
wustyle Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2011 wustyle, lepiej pogrzeb. Możesz parę grosza zaoszczędzić, bo różnice są duże nawet w direktach. Ale tutaj sporo zależy od Żony, dzieci, miejsca zamieszkania, parkowania, ilości km itd. itp. Ewentualnie odwiedź brokera ubezpieczeniowego w jakimś centrum handlowym. Albo napisz do sokolnnh lub arielki - oni się ubezpieczeniami zajmują, z tego co wiem. tak, wiem dlatego jak zaczalem wypelniac to wszystko, to mi rece opadly potrzebowalem tak "na oko" wyliczenie sprobuje wlasnie pogadac z jakims "zywym" doradca mam juz mniej wiecej poglad na rzad wielkosci dziekuje [br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 12:42_________________________________________________ o! a ktory ubezpieczyciel? Liberty Direct [br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 12:39_________________________________________________ Ale tutaj sporo zależy od Żony, dzieci, miejsca zamieszkania, parkowania, ilości km itd. itp. racja wezme LD pod uwage
Rekomendowane odpowiedzi