Hair Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Witam kolegów. Mam problem z ustawieniem daty .Gdy ją ustawię pozostaje tylko sama godzina.Wiem że można z tym jeżdzić ale mnie to denerwuje.Pozdrowionka
kograman Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Witam kolegów. Mam problem z ustawieniem daty .Gdy ją ustawię pozostaje tylko sama godzina.Wiem że można z tym jeżdzić ale mnie to denerwuje.Pozdrowionka Szczęśliwi czasu nie liczą Napisz jak klikasz tam na zegarach, może robisz błąd gdzieś ?
Hair Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2011 Cześć .Pociągam to lewe cięgiełko do góry i wyswietla sie godz ,min. następnie data ustawiona i następnie znika data a zostaje sam akualny czas.Dzięki za zainteresowanie.Krzysztof
Lu-Gi Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 u mnie jest tak ze naciskasz po kolei. nasiśniesz raz masz godziny, dwa masz minuty, trzy masz dzień cztery masz miesiąc pięć masz rok sześć mruga data siedem koniec. reguluje się przekręcając w bok o ile pamiętam
Rekomendowane odpowiedzi