darkle Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Cały czas pisze się o zawieszeniu przednim a jak wygląda sprawa niezawodności tylnego, czyżby nic tam się nie psuło? Pytam bo niedawno zauważyłem że jak pobujam tyłem to coś skrzypi. Podejrzewam jakąś tuleje. Na allegro nie widzę aby do B6/7 występowały jakieś tuleje do zawieszenia tylnego. Czy trzeba, jakby coś całe wahacze wymieniać? Na razie nie wchodzę pod auto bo i warunki klimatyczne nie sprzyjają a i po co się wk.. za wczasu
wrclaguna Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja kiedys wymieniałem tuleje gumowo-metalowe na wahaczu tylnym oraz gumy na tylnym stabilizatorze
darkle Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2011 Czyli więc można dokupić same tuleje wahaczy? Bo że można te tuleje pomiędzy ramą zawieszenia a buda to wiem. Oglądałem ostatnio to zawieszenie i po co jest ten mały wahaczyk zaznaczony na rysunku numerem 15? Jaką on funkcję pełni?
wrclaguna Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 15-tka to fachowo drazek kierowniczy
Rekomendowane odpowiedzi