Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADR] by wojtek162

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To juz na ostatni koniec zostanie tak myślę chyba ze cos sie ładnego trafi :D[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 12:03_________________________________________________Wtorek bądź środa wpadną na tyl takie oto lampki :D1984883494.jpg

Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 20:04_________________________________________________Lamki sa juz na miejscu jutro zostanie zdemontowany ten spojler :D

20111213175942.th.jpg

20111213175949.th.jpg

Opublikowano

Korbki z przodu :shocked: radze ci szukaj kompletu 4xel. szyb albo chociaż 2x bo korbki to męczarnia :confused4:

Opublikowano

DZieki kolego dla mnie tez już się zaczyna to podobać :D za kilka dni jak wyschnie dokładnie lakier jeszcze przykleję 4 kuleczka bo bez nich wygląda jakoś pusto :gwizdanie:

Opublikowano

Bez OOOO auto sprawia wrażenie szerszego (szczególnie na glebie) ,ale co kto lubi :gwizdanie:

Opublikowano

Audi pierwsza klasa dotychczasowe zmiany na wielki + jeszcze tylko wywalić te korbki z przodu,jakieś ładne lampy poliftowe na przód i będzie cacy.

Opublikowano

Najpierw ogarnę jego porządnie na zewnątrz a w przyszłym tygodniu będę właśnie zamawiał do niego lampki na przód z xenonem 4300 k :D

Opublikowano

Do tego jeszcze jakieś spryskiwacze i była by lala.

Opublikowano

ooo widzę siostrę ADR :) powodzenia w modzeniu

Opublikowano

Lampki sa juz na awdi. 2 fotki wieczorkiem jutro w dzien zrobie jakies lepsze foty :)

dsc0863w.th.jpg

dsc0865p.th.jpg

[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 20:04_________________________________________________Obiecane fotki ;)

dsc0901fd.th.jpg

dsc0882hh.th.jpg

dsc0887l.th.jpg

dsc0878j.th.jpg

dsc0897j.th.jpg

[br]Dopisany: 24 Grudzień 2011, 15:15_________________________________________________dsc0882hh.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 24 Grudzień 2011, 15:20_________________________________________________dsc0882hh.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Zmień jeszcze kierunki na przeźroczyste i będzie :good:

Opublikowano

Widze, ze trafil Ci sie niezly golasek, absolutny brak wyposazenia :shocked:

Duzo rezania przed Toba, elektryka, climatronic, fis, radyjko na concerta, kiera eska, skorka... :evil: Z tylu wywal hak, doloz ori dwurureczke od 1.8T i bedzie malina :hi: Z przodu kierunki przezroczyste, grill od rs`a (bo ten chrom po dupe tam jest jak to jedyny element chromowany na aucie) i bedzie wypasik :)

Tez mam ADRianne `95 i tez przez wszystko przechodzilem :kox:

Opublikowano

Tak zrobie panowie najpierw co u mnie jest ważne to spolerować kolo na wiosnę położyć audiczke na przyzwoita glebę a następnie zrobić inne dopieszczenia :drinks:[br]Dopisany: 24 Grudzień 2011, 23:31_________________________________________________xenonik jest juz w lamkach a tak wyglada wieczorkiem 4300k :D

20111228173440.th.jpg

20111228173454.th.jpg

[br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 22:54_________________________________________________Panowie mam pytanko ile mogę dostać za oryginalne radyjko razem ze zmieniarka ??? Z góry dziękuje za odpowiedzi :mysli:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 19:36_________________________________________________Kola będą jednak ats które właśnie poleruje na przyszły sezon, a od środka będę lakierował na bardzo jasny zielony kolorek pokryty klarem wiec będzie nieźle prezentować sie felunek ;)dsc0926b.th.jpg

dsc0927s.th.jpg

[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 22:54_________________________________________________jedna felga juz spolerowana oto foto :> na wiosne zostanie tylko polakierowac fele od srodka na zielen z palety kawasaki ;)

dsc0930x.th.jpg

dsc0928l.th.jpg

[br]Dopisany: 10 Luty 2012, 20:36_________________________________________________dsc00855dc.th.jpg

dsc00854y.th.jpg

dsc00852gf.th.jpg

[br]Dopisany: 13 Luty 2012, 22:58_________________________________________________Przyszlo juz do mnie zawieszenie do awdi FK teraz tylko zostaje czekac do wiosny i mozna wsadzac juz wszytkie graty :gwizdanie:

dsc00856v.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

jeśli pies był w komplecie to tych sprzężyn to bardzo dobry zestaw trafiłeś :kox: