Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] naklejka zderzaka tył s-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuję numer częsci - naklejki czarnej na tylny zderzak do audi A4 S-line B6 wersja bez wydechów sedan. Jak ktoś może podać ten numer i ewentualnie ceną ASO będę wdzięczny :hi:

Opublikowano
  • Autor

w dolnej części w dokładce jest czarny element - pasek (nie jest to lakierowane - jest to naklejka imitująca czarny plastik)

poniżej foto

IMG_0243b_sized.jpg

Opublikowano

Nie ma w ETCE zadnej naklejki :) I nie przypominam sobie zeby takowa byla wogole w B6 S LINE . Moze ktoś sobie dorobił i naklejił taką .

Opublikowano
  • Autor

W oryginalnym zderzaku jest. Mam używany ale naklejka jest uszkodzona z jednej strony. Kupując w ASO nową dokładkę naklejka jest w pakiecie - miałem tylko nadzieję że można ją osobno kupić a tak trzeba będzie malować i nie będzie to już ORI :kwasny:

Opublikowano

Wrc , Kamelus ma rację to jest naklejka (tolia ploterowa imitująca plastik) mam ją też w avancie :good: . Moja "dupka" :kox:

dupka.jpg

Kamelus olej ASO , kupisz folie kryjacą czarny mat w firmach zajmujących się reklamą wizualną i sam przykleisz , jeśli kupisz w ASO to też taką samą folie Ci sprzedadzą (tylko kasa z 10 razy większa) :good:

[br]Dopisany: 15 Grudzień 2011, 14:20_________________________________________________A czy 8E9 807 800 B to nie ta rzecz..... :mysli: u Gajosa prawie stówe :wallbash: za kawałek folii :thumbdown:

Opublikowano

To nie wiedzialem :confused4:

8E9 807 800 B niby folia rzeczywiscie :mysli:

spoko :good:

Tylko nie wiem czy różnią się te naklejki względem nadwozia ( sedan , avant ) trzeba by w ASO podpytać :hi:

Opublikowano
  • Autor

Muszę zbadać temat. Niby można folie kupić poza ASO ale często jakość :thumbdown: i po pół roku będą pęcherze bo folia jest zaginana na rogach itp. Chyba jednak pójdę do ASO :mysli:

sprawdziłem w ASO w B-B 98 zł brutto i nawet numer części się zgadza (sam nie umiał znaleźć)

Wielki dzięki na pomoc :hi:

Opublikowano

Nie ma za co :wink4:

BTW: Jak kupisz w ASO to zrób fotkę folii z obydwu stron przed naklejeniem i wyślij na PW jeśli mozna prosić (zrewanzujesz się ) :gwizdanie: zobaczymy co to jest ( stawiam na folie ploterową oracal , mactac lub glass decor ) Jeśli chodzi o pęcherze i o zagięcia na rogach to nie tak , ważne jest to - jak dobrze nakleisz to nic się złego z tym nie będzie dziać :good:

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano
  • Autor

spoko jak się zdecyduje (a raczej tak będzie - bo generalnie poza jednym wyjątkiem lubię wszystko ORI) to na pewno fotki zrobię i wrzucę nawet tutaj (niech będzie dla potomnych) :>

Musisz się jednak lekko uzbroić w cierpliwość bo co prawda zderzak już mam ale do malowania idzie dopiero w lutym i pewnie składał będe luty marzec bo tera po pierwsze z kaską cieńko a i w zimie różne się zdarzają przypadki więc może na czyjś koszt będę miał wszystko :naughty:

A zderzak jako ostatni brakujący element pakietu zewnętrznego kupiłem za ostatnie zaskurniaki bo okazja była taka że nie mogłem odpuścić :kox:

Opublikowano

Spoko, nie pali się - dzieki :good:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Już jakiś czas temu nabyłem w ASO folię ale jakoś czasu nie było żeby napisać. Ale zrobiłem fotki dla potomnych i zamieszczam poniżej :decayed:

SNV35213.jpg

<br /><br />

SNV35214.jpg

<br /><br />

SNV35266.jpg

<br /><br />

• 3 lata później...
Opublikowano

Odkopię temat. Ma ktoś takie naklejki do sprzedania? w ASO wycofane...

Opublikowano

jak wycofane wes wejdz na getem.pl wpisz numer ja zamawialem i przyszla. pamietaj ze do sedana to 8E5 A AVANT 8E9 zaczynaja sie numery.

Opublikowano

Czyli do avanta bez wycięć na wydech szukać 8E9807800 B, tak?

Opublikowano

No tak najlepiej zadzwoń do aso lub getem upewnij się . Ja mam numer pod avanta ale z wycięciem na dwa kominy pod n s-line

Opublikowano

Nigdzie nie mają ;/ wycofana z produkcji bez zamienników do avanvta bez wycięć 8E9807800B jakby ktoś tam szukał jeszcze kiedyś