tomasimo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam panów . Prosze o pomoc , nie moge nigdzie znaleźć jaka plecionka pasuje do mojego auta , tzn wymiar . Na allegro nic nie znalazłem no chyba ze nie potrafie szukac . Moze ktos wymienial i wie co i jak . Pozdrawiam A moze ktos wie gdzie moge wspawac taką plecionkę w okolicy OLKUSZA lub KRAKOWA
david. Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 znajdz serwis z tlumikami tam dostaniesz odpowiedni, z montazem i jak mysle w dobrej cenie. trwa to ok 1-1,5h
uhu2 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Dokladnie jak mowi kolega wczesniej.Jedyne wyjscie to udac sie do tlumikowcow tam sobie z tym poradza.Ja tak zrobilem i dobrali mi plecionke.
tomasimo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 Dzieki . Jutro w koncu jade wymienic plecionke . Zobaczymy jakie bedą efekty . Powiedzieli mi 150 -200 zł zalezy jak trudno bedzie wyjąc . A no własnie moze ktos wie czy trudno zrobic to w moim silniku ? Bo jak łatwo to mniej zapłacę .
Rekomendowane odpowiedzi