Opublikowano 5 Lutego 201214 l 30 min. dojazdu do pracy a tu następne 2 strony Widzisz... mówiłem Ci rób program... wtedy bys mial tylko 1 strone ... :decayed: Jak zostawię dalej to chyba zrobię 30 min. dojazdu do pracy a tu następne 2 strony Roboty się chyć a nie forum Przecież pracuję właśnie na forum :polew:
Opublikowano 5 Lutego 201214 l [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 19:54_________________________________________________jakby nie te cycki to mniej spamu do nadrabiania by było
Opublikowano 5 Lutego 201214 l [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 19:54_________________________________________________jakby nie te cycki to mniej spamu do nadrabiania by było Ale jakby nie te cycki to dalej by była 101 strona :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 5 Lutego 201214 l [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 20:07_________________________________________________Tą ostatnio podwoziłem
Opublikowano 5 Lutego 201214 l [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 20:07_________________________________________________Tą ostatnio podwoziłem a mowiłem kuzynce by do czarnych audików nie siodała :polew:
Opublikowano 5 Lutego 201214 l no rodzinka Krzychu Ci się udała On chyba mo za dużo znajomych na fejsie
Opublikowano 5 Lutego 201214 l no rodzinka Krzychu Ci się udała On chyba mo za dużo znajomych na fejsie no mnożą se jak mrówki
Opublikowano 5 Lutego 201214 l ale fajne te jego znajome Co z tego skoro to same sztuczne barbie... a mnie fajnego gorącego miłego uczuciowego chłopaka nie ma w swoich znajomych ... :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 5 Lutego 201214 l ale fajne te jego znajome Co z tego skoro to same sztuczne barbie... a mnie fajnego gorącego miłego uczuciowego chłopaka nie ma w swoich znajomych ... :polew: :polew: :polew: :polew: aleś doj...bał :polew: :polew:
Opublikowano 5 Lutego 201214 l ale fajne te jego znajome Co z tego skoro to same sztuczne barbie... a mnie fajnego gorącego miłego uczuciowego chłopaka nie ma w swoich znajomych ... :polew: :polew: :polew: :polew: aleś doj...bał :polew: :polew: