Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok tylko tak jak pisałem komp ma być przede wszystkim dla młodej także MUSI być biały i musi się jej podobać.

A skoro suszy mi głowę już od dłuższego czasu o Apple "bo jest taki ładny" to pytałem strikte o Apple.

To że ja go od czasu do czasu zahahmęcę to inna inszość.

no kapuje ale na apple masz mac'a

to juz lepiej poszukac białego sony z win7[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 11:41:48_________________________________________________i wtedy to w pasjans na apple pograsz :tongue4: [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 11:43:35_________________________________________________narzekacie na zimę :decayed:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 728,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ok tylko tak jak pisałem komp ma być przede wszystkim dla młodej także MUSI być biały i musi się jej podobać.

A skoro suszy mi głowę już od dłuższego czasu o Apple "bo jest taki ładny" to pytałem strikte o Apple.

To że ja go od czasu do czasu zahahmęcę to inna inszość.

no kapuje ale na apple masz mac'a

to juz lepiej poszukac białego sony z win7[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 11:41:48_________________________________________________i wtedy to w pasjans na apple pograsz :tongue4: [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 11:43:35_________________________________________________narzekacie na zimę :decayed:

Ok dzięki za opinię najwyżej na serio kupię kolejne VAIO w sumie przez te 2 lata nie było z nim żadnych problemów

Co do Zimy to ja pamietam że bywało gorzej choćby 5 lat temu miałem już problemy z wysypywaniem śniegu na zaspy bo były tak wysokie także trochę mrozu nam nie jest najgorsze przynajmniej na wiosnę nie będzie tyle robactwa

Opublikowano

:hi:

Co do lapków to wszystko zależy do czego będzie potrzebny. Po co wydawać w h## kasy na super parametry jak z ich nie będziemy wykorzystywać. Ja mam Acer Aspire 5742Z grubo ponad rok i jest ok. Ja np. potrzebuję kompa do netu i pakietów biurowych i mi to wystarczy. Od dzisiaj znowu się przemieszczam moim starym niezawodnym i ulubionym zielonym paździerzem. Aż mam doła jak sobie pomyślę, że go będę musiał sprzedać ;( . Srebrny na tydzień do garażu.

Opublikowano

Czemu sreberkiem nie śmigasz ?[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 12:30_________________________________________________

ja pisałem ,że potrzebuję cosik do neta i vag'a więc nic bajeranckiego nie potrzebuję

wystarczy mi jak bateria ze 4-5h wytrzyma i nie musi być biały ani różowy :wink4::decayed:

Opublikowano

Arturoo to już chyba tyczyło się mojego zapytania no ale może się mylę.

Jeżeli chodzi o mnie to tak jak pisałem "gadżet" dla mlodej tylko myślałem że któs z was mi poleci jakiś konkretny model Apple tak żebym mógł czasami na n im pograć bo VAIO już do nowych gier nie daje rady. Po za tym obecne VAIO mi starcza do tego co robię także jakiegoś super wypasu też nie potrzebuję Internet i office przede wszystkim tylko żeby się nie wieszał jak odpalę ze 3 strony w necie i do tego jeszcze będę pracował na 5 Excelach na tym najbardziej mi zależy a do tego VAIO jeszcze bez problemów się nadaje.

Opublikowano

Spoko :wink4:

Opublikowano

Tylko mi k..wa nie mów ,że dzisiaj ją podwoziłeś ....

Ty mieszkasz w innej strefie klimatycznej ,czy babki są takie w Twojej okolicy gorące :kox::naughty:

Opublikowano

Nowe auto to wszystkie w mini chodzą i stopa łapią :decayed:

GRIP Neuer Audi A6 TDI gegen Porsche 911 Carrera S !!!! UNBEDINGT ANSEHEN !!!!

pisałem Ci na gg nie chwal się moim nowym autem to niespodzianka miała być ........ :shocked: :shocked: :shocked::decayed: :decayed:
Opublikowano

:hi:

spam nadrobiony :zemdlal:

widzę, że dużo ciekawych kwestii żeście poruszyli :decayed:

Opublikowano

pisałem Ci na gg nie chwal się moim nowym autem to niespodzianka miała być ........ :shocked: :shocked: :shocked::decayed: :decayed:

Przecież nie wklejałem foty co mi wysyłałeś :naughty:

1a2d5621761ea7f4_821.jpg

:decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:polew: :polew:
Opublikowano
:facepalm::polew: :polew:
Opublikowano

:good:

To się określcie bo nie wiadomo komu gratulować :gwizdanie:

Opublikowano

Przecież nie wklejałem foty co mi wysyłałeś :naughty:

1a2d5621761ea7f4_821.jpg

:decayed: :decayed:

to Ci se pomylilo to od Artura :tongue4: jo avanta Ci wysłałem :gwizdanie: :kox:

:polew: :polew:

:facepalm::polew: :polew:

i co se cieszycie lebry :naughty::decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed::evil::disgust::angry:
Opublikowano

Te .....

Moje jest niebieskie :tongue4:

Opublikowano

Smerfy górą :naughty: :naughty:

Opublikowano
:wink4::)