Opublikowano 4 Czerwca 201214 l Hammer gościu miał mi wyciągnąć, ale w robocie jest. Może dzisiaj do niego podjadę. Są wyjmaki ale nie dam 100zł za takie coś co raz w życiu mi się przyda
Opublikowano 4 Czerwca 201214 l jo byda na spocie w czwortek ...nareście:facepalm: trzeba to w kalendarzu zaznaczyć na czerwono..... może kiedyś będzie o tym w podręcznikach do historii
Opublikowano 4 Czerwca 201214 l Autor Hammer gościu miał mi wyciągnąć, ale w robocie jest. Może dzisiaj do niego podjadę. Są wyjmaki ale nie dam 100zł za takie coś co raz w życiu mi się przyda Ty ale sprawa prosta jak dupczenie a Ty potrzebujesz ludzi do tego. wkladasz igle, podginasz, to samo po drugiej stronie i wychodzi. nie trzeba specjalnych narzedzi.
Opublikowano 4 Czerwca 201214 l Daniel coś mi nie idzie bo wiesz, mam tylko grube igły tak jak wszystko
Opublikowano 4 Czerwca 201214 l babe masz? to wsuwka do wlosow sie tez nadaje Tu nie chodzi o sprzęt tylko o dwie lewe ręki do takich spraw
Opublikowano 4 Czerwca 201214 l babe masz? to wsuwka do wlosow sie tez nadaje Tu nie chodzi o sprzęt tylko o dwie lewe ręki do takich spraw Otóż to,
Opublikowano 5 Czerwca 201214 l jo byda na spocie w czwortek ...nareście:facepalm: trzeba to w kalendarzu zaznaczyć na czerwono..... może kiedyś będzie o tym w podręcznikach do historii a żebyś wiedział...w roku 2112 będą z tego kartkówki robili: ...kiedy grzesiek26sg był w czerwcu na spocie?? 7-6-2012:decayed:
Opublikowano 5 Czerwca 201214 l masakra Artur:facepalm: rzeczywiście masz sobowtórów w sjz w sobotę krążyłem po sjz i 3 dosłownie 3:shock3: a4 taki sam smerfowy kolor te same fele ale na żadnej nie było sjz 9a50:blink: ---------- Post dopisany at 10:02 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ---------- ...a właśnie, masz już coś o czy my gadali przez tel??
Opublikowano 5 Czerwca 201214 l masakra Artur:facepalm:rzeczywiście masz sobowtórów w sjz w sobotę krążyłem po sjz i 3 dosłownie 3:shock3: a4 taki sam smerfowy kolor te same fele ale na żadnej nie było sjz 9a50:blink: Mnóżcie się smerfy
Opublikowano 5 Czerwca 201214 l masakra Artur:facepalm:rzeczywiście masz sobowtórów w sjz w sobotę krążyłem po sjz i 3 dosłownie 3:shock3: a4 taki sam smerfowy kolor te same fele ale na żadnej nie było sjz 9a50:blink: ---------- Post dopisany at 10:02 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ---------- ...a właśnie, masz już coś o czy my gadali przez tel?? kupiłem