Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:Zalałem dzisiaj 40l paliwa do baku, a tu dopiero troszkę ponad pół baku :decayed: Trzeba jutro dolać znowu 30 żeby było full :naughty:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 727,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spoko powinno byc otwarte bo to zajazd przy trasie... a jak nie to cos wymyslimy ... :wink:

---------- Post dopisany at 14:17 ---------- Poprzedni post napisany at 14:17 ----------

Ja staram sie mobilizowac ludzi na jutro ;)

Opublikowano
:hi:Zalałem dzisiaj 40l paliwa do baku, a tu dopiero troszkę ponad pół baku :decayed: Trzeba jutro dolać znowu 30 żeby było full :naughty:

dolej wody i będziesz miał full mix :decayed:

Opublikowano

Oj tak, Panowie z tego co słyszałem jutro jest integracja w Wodzisławiu grupy Vag, może zamiast żor wybierzemy się tam oblukać :decayed: Oraz takie pytanie co sądzicie o dodatkach do paliwa?

DIESEL SPULUNG CZYŚCI WTRYSKI WTRYSK KURIER GRATIS (2337330280) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Warto coś takiego kupić, albo coś innego. :whistling:

Opublikowano

LM jest dobre na weczór Ci napisza co jo leja z LM

Opublikowano
Oj tak, Panowie z tego co słyszałem jutro jest integracja w Wodzisławiu grupy Vag, może zamiast żor wybierzemy się tam oblukać :decayed: Oraz takie pytanie co sądzicie o dodatkach do paliwa?

DIESEL SPULUNG CZYŚCI WTRYSKI WTRYSK KURIER GRATIS (2337330280) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Warto coś takiego kupić, albo coś innego. :whistling:

Ja myżel żeby jutro zrobić fajnego spocika żorskiego... frekwencja powinna byc i będzie OK :wink:

Opublikowano

ja będę na pewno na spocie:decayed: po skorygowaniu gwinta, no wreście to zaczyna jakoś wyglądać:decayed:

Opublikowano
  • Autor

co zas obnizyleś?

Opublikowano
ja będę na pewno na spocie:decayed: po skorygowaniu gwinta, no wreście to zaczyna jakoś wyglądać:decayed:

I tak trzymać ... ja bede punktualnie :wink:

Opublikowano

W takim razie, jak nie będzie nawalać deszczem to też będę. A jak będzie padać to wstrzymam się do Zatora :whistling:

Opublikowano
W takim razie, jak nie będzie nawalać deszczem to też będę. A jak będzie padać to wstrzymam się do Zatora :whistling:

Mlody co ty masz z tym deszczem.......laska Cie kiedys rzuciła jak lało ,czy co ???

ja pamietam czasy jak z Hammerem latalismy na spoty do Bielska zimą jak na obu pasach leżało po kilkanaście centów śniegu ,resztę dowalało na bierzæco i to z prędkościami przelotowymi prawie jak o tej porze roku :whistling:

Opublikowano

Mlody co ty masz z tym deszczem.......laska Cie kiedys rzuciła jak lało ,czy co ???

ja pamietam czasy jak z Hammerem latalismy na spoty do Bielska zimą jak na obu pasach leżało po kilkanaście centów śniegu ,resztę dowalało na bierzæco i to z prędkościami przelotowymi prawie jak o tej porze roku :whistling:

Łyse gumy ma :decayed:

Opublikowano

aha :facepalm:

Opublikowano

Łyse gumy ma :decayed:

Łyse to ty masz co innego :grin::decayed:

A nie lubię zimna i deszczu :naughty:

Opublikowano
aha :facepalm:

żartowałem :decayed:

luz :wink:

Opublikowano

Mam nówki oponki letnie i zimowe, tarcze i klocki. Tak powinno być zawsze, bezpieczeństwo przede wszystkim. A jak tarcze się zniszczą to kupie większe :wink:

---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:05 ----------

Looknij Sobie Artur na PW :wink:

Opublikowano
LM jest dobre na weczór Ci napisza co jo leja z LM
LM Speed Diesel Zusatz na allegro se poszukej 3nakrtki na pelny bak
Opublikowano

dobry :hi:

PANY JUTRO JEST PODOBNO INTEGRACJA W WODZICHU NA KAUFLANDZIE O 14 :naughty:

WYBIERA SIĘ KTOŚ? :decayed: