Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moje turbo tak chetnie szarpalo luft ze pekl lacznik kolektora z rura z czujnikiem:D biedny juz taki zmeczony, guma jak na zuzytym kondomie :D

Kur, co za porównanie. No tak w żorach nie kupują nowych tylko piorą

45b6e07f00029d884b130d66

:decayed::polew:

---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ----------

A właśnie, jak siedzieliśmy to nie trąbił ktoś jak przejeżdżał? Podobno kumpel Audikiem leciał i widział nas i trąbił, ale nic takiego sobie nie przypominam

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 731,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
moje turbo tak chetnie szarpalo luft ze pekl lacznik kolektora z rura z czujnikiem:D biedny juz taki zmeczony, guma jak na zuzytym kondomie :D

Kur, co za porównanie. No tak w żorach nie kupują nowych tylko piorą

http://zosia2.samosia.pl/sam39/45b6e07f00029d884b130d66

:decayed::polew:

---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ----------

A właśnie, jak siedzieliśmy to nie trąbił ktoś jak przejeżdżał? Podobno kumpel Audikiem leciał i widział nas i trąbił, ale nic takiego sobie nie przypominam

taakk...jak My siedzieli, to trąbił ktoś:whistling::wink:

Opublikowano
:hi: Siema. Sorry ale ja sie już nie wyrobiłem wczoraj... miałem opoźnienie z monachium potem musiałem odstransportowac kumpla i bylo juz za późno ...
Opublikowano

Luźno - zjedliśmy za Ciebie :decayed:

---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 16:39 ----------

Takie tam rezam sobie 80-tkę:banan:

P5140223x.jpg

Opublikowano
Luźno - zjedliśmy za Ciebie :decayed:

---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 16:39 ----------

Takie tam rezam sobie 80-tkę:banan:

http://i1262.photobucket.com/albums/ii613/szuan/P5140223x.jpg

nie du_pej bo wiym od kogo ona je i znom tego właściciela:whistling::decayed:
Opublikowano

Też znam :wink:

Opublikowano

Kuna już wiem skąd ta Twoja absencja na spotach :doh:

Chłopaki z vagśląsk mi. zisiaj mówili jak często :polew: na spoty jeździsz :decayed:

Opublikowano

Vagśląsk? Przecież ja nawet nie wiem kto tam jest, nawet że taki "klub" istnieje. A jak dobrze wiem to tam są takie osoby, które jeżdżą tak jak ja - byle komin było widać :wink:

Co ty chcesz jak na razie melduje się na każdym spocie w Żorach + byłem w Zatorze na chwilkę + na tej majówce :whistling: Może po prostu tam były osoby które nie były warte mojego czasu, ile można słuchać narzekania. A większość spotów wyglądała tak że spotkali się na parkingu postali 10-15 minut i każdy się rozjeżdżał. Dzięki wam przez ten czas co z wami siedzę dowiedziałem się więcej i zdziałałem. Niż na pozostałych klubach razem wzięte :wink:

Opublikowano

Tesi mne to moc :decayed:

Opublikowano

Arturoo podejdą te 312 mm do mnie? :decayed: Kurdę bez Kasy jestem ale kusisz :naughty:

Opublikowano
Arturoo podejdą te 312 mm do mnie? :decayed: Kurdę bez Kasy jestem ale kusisz :naughty:

Szkoda kasy na 312 jak już to wkladaj zaraz 320 ;)

Opublikowano

Hammer - a Tobie te drzwi pomalowali? . Mówiłem Ci mniej czyść, bo lakier zetrzesz :decayed: Mogli Ci od razu całość z 2 razy prze lakierować miałbyś więcej czyszczenia :grin:

---------- Post dopisany at 00:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:29 ----------

Hammer na 320 za dużo roboty i jakieś 1500 nie moje :kwasny:

---------- Post dopisany at 00:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:30 ----------

A tak to wiesz 312 przód i na tył 288 :wink: