Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pane są odstępstwa od reguł :wink:

jak wszędzie w życiu :wink:

---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ----------

A ma ktoś znajomości w Orange? Chce kupić abonament bez telefonu i chcę wyłuskać jak najwięcej minut :decayed:

kup se w Play'u :decayed:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 727,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie chce play-a cała rodzina ma orange :wink:

Opublikowano

:hi:

---------- Post dopisany at 07:43 ---------- Poprzedni post napisany at 07:35 ----------

To niech rodzinka przejdzie na Play jest dużo lepiej. Ją początkiem roku brałem u,nich abonament płacę 85 w tym mam 800 minut do wszystkich, do play za darmo bez ograniczeń + 1GB neta. W orange za to samo zapłacił bym razy tyle.

Tylko nie idź do salonu play tylko dzwoń do nich na infolinię tam ci dobiorą ofertę jakiej w salonie nie dostaniesz.

Opublikowano

To niech rodzinka przejdzie na Play jest dużo lepiej. Ją początkiem roku brałem u,nich abonament płacę 85 w tym mam 800 minut do wszystkich, do play za darmo bez ograniczeń + 1GB neta. W orange za to samo zapłacił bym razy tyle.

Tylko nie idź do salonu play tylko dzwoń do nich na infolinię tam ci dobiorą ofertę jakiej w salonie nie dostaniesz.

To już zależy od salonu, mi akurat dali więcej niż biuro obsługi.

Oferta - Audi A4 - Marka :audi Model :a4 b6 Jest to audi a4 b6 rok 2001. Auto od maniaka sceny VAG. Auto po regularnych wymianach oleju filtrów

Opublikowano

Z tego co widziałem to za 40zł - jest darmo do wszystkich w orange i na telefony stacjonarne + 370 minut do innych + 500mb neta bez telefonu oczywiście i umowa na 15 miesięcy :whistling:

Opublikowano
Z tego co widziałem to za 40zł - jest darmo do wszystkich w orange i na telefony stacjonarne + 370 minut do innych + 500mb neta bez telefonu oczywiście i umowa na 15 miesięcy :whistling:

W orange?

---------- Post dopisany at 10:55 ---------- Poprzedni post napisany at 10:53 ----------

Oferta - Abonament dla przenoszących numer - Super przejście do Play All Inclusive | Play

49zł

Opublikowano

play na razie jest nie do pobicia

Opublikowano

jeszcze Pucuś doyebał do kotła i "enka" będzie leżała :decayed:

kumpel w SJZ to sprzedaje ,możemy się kiedyś zgadać i podjedziemy do niego :wink:

myślę, że się zgadamy:wink:

Opublikowano

w play masz 2 razy więcej i do tego dostałem lumie 610 za zeta.

Opublikowano

powiedzmy se szczerze...narazie nie ma nic lepszego od play...ja już wstępnie oglądam różne oferty operatorów i praktycznie pod każdym względem play miażdży konkurencję:whistling:

Opublikowano

No ale nie mam darmowych do orange :kwasny:

Opublikowano

550 min. masz :wink:

A pro po jakby ktoś chciał mi pomóc :naughty::

http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/play-abonament-229054/

---------- Post dopisany at 15:12 ---------- Poprzedni post napisany at 15:12 ----------

:bry:

Opublikowano

W tamtym miesiącu to ja połączeń wychodzących miałem prawie 20h :wink:

Opublikowano

i dlatego wszystkich do play i problem z głowy :wink:

Opublikowano

Było by to najrozsądniejsze, ale mają ciągle umowy aktywne i to jeszcze ponad rok :facepalm:

Opublikowano

To jeśli Ty nie zrobisz pierwszego kroku to będzie tak zawsze :wink: bo jak im się skończą to Ty będziesz miał na rok :decayed: poza tym jak bym tam nie dawał zarabiać francuzikom :decayed:

Opublikowano

Jaki rok 14 miesiecy umowa :wink:

Opublikowano
W tamtym miesiącu to ja połączeń wychodzących miałem prawie 20h :wink:

A ja 1400min :wink:

Opublikowano

Ja mam abonament w play za 149 zł i mam free do wszystkich i internet i wali mnie to ile z kim gadam i ile godzin miesiecznie ... :naughty::naughty::naughty:

Moim zdaniem Play rządzi z taryfami...

Opublikowano

Mario, to i tak masz nie najlepiej, ja płacę 89 zł i mam w tym 2GB internetu (nie liczę tego który po przekroczeniu i tak jest ale wolniejszy) + rozmowy do wszystkich sieci za free :decayed:

I taryfa z telefonem :naughty:

Także, jak na razie, play jest najlepszy :wink: