m3rvin Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 jo... nimom zimówek o kierej i kaj bo gości mom .. mone se wyrwia...
H4mm3R Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 jo...nimom zimówek o kierej i kaj bo gości mom .. mone se wyrwia... 18:30-19 MC w SWD
m3rvin Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 mo kieryś tyn preparat CNC/CRC czy jakoś tak do czyszczenia przepustnicy ? potrzebuja ---------- Post dopisany at 15:46 ---------- Poprzedni post napisany at 15:46 ---------- jo...nimom zimówek o kierej i kaj bo gości mom .. mone se wyrwia... 18:30-19 MC w SWD
Polko_V Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 hmm... powinienem się zjawić, ale dopiero koło lub po 19:wink:...bo kolacyjkę pyszną muszę zjeść...pieczony kurczak i sałatka do tego:slina:
H4mm3R Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 hmm... powinienem się zjawić, ale dopiero koło lub po 19:wink:...bo kolacyjkę pyszną muszę zjeść...pieczony kurczak i sałatka do tego:slina: Jedz ja też będę kole 19ej
laki83 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 no ja odpadam...i to jest własnie ten powód dla którego sie facet k**wa nie powinien chajtać!
m3rvin Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 no ja odpadam...i to jest własnie ten powód dla którego sie facet k**wa nie powinien chajtać! zdup z chałupyjo tyż siedza bo fujo i gładko je
laki83 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 pier**la...zagryza zęby i wytrzimia.co sie z babą byda wadzić ale poczekom...jeszcze przidzie koza do woza:decayed:
A4 Mario Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 pier**la...zagryza zęby i wytrzimia.co sie z babą byda wadzić ale poczekom...jeszcze przidzie koza do woza:decayed: Tak jest jak przyjdzie do łóżka i bydzie coś chciala to jej powiedz żeby poszła do sąsiada ... :polew::polew::polew::polew:
Kuna Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Dzięki Panowie za spotkanie - Hammer mistrz ciętej riposty
Polko_V Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 a ja tam nie narzekam...nie dość, że kolację zjadłem to i na mini spocika do MC'a podjechałem:decayed:. fajnie było i podziękuwa... ---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ---------- no a teraz...po piwku jestem i drina piję z żonką
A4 Mario Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 a ja tam nie narzekam...nie dość, że kolację zjadłem to i na mini spocika do MC'a podjechałem:decayed:. fajnie było i podziękuwa... ---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ---------- no a teraz...po piwku jestem i drina piję z żonką To zaraz do łóżka :naughty::naughty:
oprych Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Witamy Z racji tego ze mamy od dłuższego czasu zmiany nocne:facepalm: i zaniedbaliśmy troszeczkę spoty i forum Chcielibyśmy życzyć Wam wszystkim i każdemu z osobna Wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia abyście się nie przejedli wigilijnymi smakołykami a pod choinką znaleźli wymarzone prezenty :banan::banan:od bliskich. oraz Szczęśliwego Nowego Roku abyście w tym 2013r byli jeszcze bardzie zakręceni niż my:whistling:, żebyście zawsze byli tak samo życzliwi dla NOWYCH :decayed:jak dla nas. Pozdrawiamy Sylwia i soprano
Polko_V Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Witamy Z racji tego ze mamy od dłuższego czasu zmiany nocne:facepalm: i zaniedbaliśmy troszeczkę spoty i forum Chcielibyśmy życzyć Wam wszystkim i każdemu z osobna Wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia abyście się nie przejedli wigilijnymi smakołykami a pod choinką znaleźli wymarzone prezenty :banan::banan:od bliskich. oraz Szczęśliwego Nowego Roku abyście w tym 2013r byli jeszcze bardzie zakręceni niż my:whistling:, żebyście zawsze byli tak samo życzliwi dla NOWYCH :decayed:jak dla nas. Pozdrawiamy Sylwia i soprano dzięQjemy jak dawno Cię tu nie było i ogólnie:shock3:
H4mm3R Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Dzięki za spocicha laska od dydo jest the best
Polko_V Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Dzięki za spocicha laska od dydo jest the best nooo... ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- a tu co tako cichosza ??
Kuna Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Dzięki za spocicha laska od dydo jest the best Ja
Rekomendowane odpowiedzi