Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja kupiłem z boscha podstawowy s3 za niecałe 300pln i podobno wystarczy :wink: s4 są minimalnie drozsze

Kuna nie chcę sie wymądrzać ale często się spotyka takie sytuacje chociaż może nie do końca to "konflikty" kiedy po prostu mieszka się z rodzicami... Wiem że niektórzy rodzice inaczej patrzą na to - ode mnie nigdy nic nie chcieli ale nie raz koledzy i nawet koleżanki mówiły mi że jednoznacznie rodzice chcą od nich kasę za to że mieszkają jeszcze z nimi... tak samo jeśli chodzi o coś co siebie dzieci "kupiły" jeszcze nie pracując.. Nie zrozum mnie źle nie znam Waszej sytuacji nie wiem skąd miałeś pieniądze na auto czy od taty czy nie i nie mam pojęcia o co poszło chcę tylko pomóc w ewentualnym Waszym dojściu do porozumienia tzn dziecko nie zawsze ma rację i czasem po prostu wypada przytaknąć i "się poświęcić" dla spokoju rodzinnego :wink:

:facepalm:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 731,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

KUNA a Ty w ogóle nie pier**l że szukasz b5 bo dzis mijałem z przeciwka a4 ... b8 :naughty:

ok 13:15 na trasie cieszyn - jastrzębie b8 nr rej S... KUNA (chyba s1 KUNA) ramek klubowych nie zdążyłem zauważyć - ale chyba nie miałeś jeszcze co:wink:

teraz mi się dopiero o tym przypomniało :facepalm: ale się uśmiechnąłem jak ta tablicę przeczytałem:decayed:

Opublikowano

Także jak by ktoś coś fajnego widział na allegro/znajomi to proszę dać znać :naughty:

EDIT: Kurdę zgrywam się - S1 KUNA moja nowa rejestracja :grin: Dorobiłem się na dłużnikach :whistling:

Opublikowano

jak to czytam co Ci ten "ojciec" zrobił to mi się rzygać chce:facepalm:. Ja po pierwszej akcji z ojcem powiedziałem...pa...i zrobiłem pa. Więc wiem co i jak jest na rzeczy:facepalm:

Opublikowano
KUNA a Ty w ogóle nie pier**l że szukasz b5 bo dzis mijałem z przeciwka a4 ... b8 :naughty:

ok 13:15 na trasie cieszyn - jastrzębie b8 nr rej S... KUNA (chyba s1 KUNA) ramek klubowych nie zdążyłem zauważyć - ale chyba nie miałeś jeszcze co:wink:

teraz mi się dopiero o tym przypomniało :facepalm: ale się uśmiechnąłem jak ta tablicę przeczytałem:decayed:

Gdzieś wklejałem foty tej B8 :whistling:

Opublikowano

Spam nadrobiony, Kuna współczuję, Grzesiek widział dzisiaj mojego syna, nigdy bym czegoś takiego dzieciom nie zrobił. Sam nie zjem a dziecku dam wszystko. Nie mówię że u mnie jest idealna rodzina ale dzieci są na pierwszym miejscu i dla nich bym wszystko poświęcił.

Opublikowano
jak to czytam co Ci ten "ojciec" zrobił to mi się rzygać chce:facepalm:. Ja po pierwszej akcji z ojcem powiedziałem...pa...i zrobiłem pa. Więc wiem co i jak jest na rzeczy:facepalm:

Dzięki Panowie, ciężki okres dla mnie i dla mamy.:thumbdown:

Opublikowano

No to cierpliwości i siły życzę :facepalm:

Opublikowano

jak coś to możemy po tego dełłłu podjechać :wink: np.wieczorkiem....w ciągu dnia jestem uziemiony szpital-dom :wink:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
jak coś to możemy po tego dełłłu podjechać :wink: np.wieczorkiem....w ciągu dnia jestem uziemiony szpital-dom :wink:
Kuna Arturek wieczorkiem się oferuje a JA jakbyś potrzebował rankiem to dzwoń, ja jestem cały dzionek w domu lub u babci, ale to żaden problem:wink:

Tomek...no widziałem synka...dobrze zaczyna od dwóch kebabów:kox::decayed:

Opublikowano
Opublikowano

Dzięki, za pomoc Panowie ale dam sobie jakoś radę. :wink:

Po za tym Dzień Dobry :hi:

Opublikowano

:wink:

---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:11 ----------

ja zara zbieram się w trasę...a to tu a to tam :smiley:

Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

CO dzisiaj tutaj taka cisza? Co robicie na sylwestra chwalcie się :wink: