Opublikowano 24 Lutego 201313 l o nie nie nie...|Matek wiąże przyszłość z górnictwem:decayed: oj hola hola łopaty już od 3 tygodni w łapie nie miałem Grzesiu ale teraz sie zmienił kierownik i znowu na odstawe pójde
Opublikowano 24 Lutego 201313 l o nie nie nie...|Matek wiąże przyszłość z górnictwem:decayed: oj hola hola łopaty już od 3 tygodni w łapie nie miałem Grzesiu ale teraz sie zmienił kierownik i znowu na odstawe pójde łaa...normalnie awans:decayed: no nic spadam dobranoc bo całki tydzień mam na rano:facepalm:
Opublikowano 24 Lutego 201313 l o nie nie nie...|Matek wiąże przyszłość z górnictwem:decayed: oj hola hola łopaty już od 3 tygodni w łapie nie miałem Grzesiu ale teraz sie zmienił kierownik i znowu na odstawe pójde łaa...normalnie awans:decayed: no nic spadam dobranoc bo całki tydzień mam na rano:facepalm: Współczuję, ja mam na 12 a potem na rano - porażka
Opublikowano 24 Lutego 201313 l Dzięki Aga, laki, siemasz007 za spocicha długo tam byliście:wink: Z 2h
Opublikowano 25 Lutego 201313 l Oferta - Audi A6 - Audi A6 C5 Rok: 1997 Silnik: 2.4 V6 165KM Wyposażenie: * ABS * Immobiliser * Poduszki powietrzne * Wspomaganie kierowni Chrom pakiet
Opublikowano 25 Lutego 201313 l Najlepszy klient castoramy Jak będziesz w castorami to kup mi rolkę czarnej foli/stretcha
Opublikowano 25 Lutego 201313 l Autor Najlepszy klient castoramy Jak będziesz w castorami to kup mi rolkę czarnej foli/stretcha Wziąć Ci ?
Opublikowano 25 Lutego 201313 l Najlepszy klient castoramy Jak będziesz w castorami to kup mi rolkę czarnej foli/stretcha Wziąć Ci ? Jak to nie problem