Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisał bym że każdy napęd jest OK tylko kierowcy do bani bo założyli już letnie kółka :doh:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 734,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Napisał bym że każdy napęd jest OK tylko kierowcy do bani bo założyli już letnie kółka :doh:

no tacy pewnie też już byli :wink:

Artur, samochodu nie potrafię znaleźć na parkingu :grin: A napęd jest dobry tylko kierowcy du*py którzy jeździć nie potrafią :decayed:

Kuna Ty nie umiesz auta na parkingu swojego znaleźć :facepalm::decayed: .....a co dopiero byś chciał nim jechać przy takiej pogodzie :polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

:hi:

Ewentualnie jak kierowca pi..a to nie gwizda :grin:

SMACZNEGO JAJA PANOWIE

Opublikowano

siema.pozdro z de.dobrze że w piatek wyjechałem bo dzisiaj to by była masakra...a w de słonko świeci

Opublikowano

szerokości laki :wink: ,uściskaj małżonkę :decayed:

Opublikowano

Artur, Ania jechała dzisiaj corsą do rodziców (Chorzów) to na A1 mijała lepsze fury typu S3 które się wlekły 30km/h a ona starą corsą śmiało mogła jechać 80km/h, oczywiście drogi nieodśnieżone :decayed:

Więc jak wiadomo, lansiarze i bezmózgi jeżdżą już na letnich :whistling:

Opublikowano

Ania to zły przykład.........jej facet ma quattro....więc się nie liczy :grin:

---------- Post dopisany at 13:13 ---------- Poprzedni post napisany at 13:13 ----------

:wink:

Opublikowano
Ania to zły przykład.........jej facet ma quattro....więc się nie liczy :grin:

---------- Post dopisany at 13:13 ---------- Poprzedni post napisany at 13:13 ----------

:wink:

Hahaha quattro stoi umyte w garażu :decayed:

Aż szkoda wyjeżdżać :whistling:

Opublikowano

ja z nocki wracałem to coś tam zgarnąłem z autka ....ale o 11 jak jechałem z powrotem do robo to miałem dobre 20cm na aucie....przed autem traktorem mi jakiś sfaniak zrobił górkę metrową z tego co odgarniał :facepalm: i myślałem ,ze pójdę na nogach ale hebel wyjechał.....

....dostanie w tygodniu za to :

-nowy olej :decayed:

-nowe hebelki na przód :banan:

- i może nowe na tył :slina: jak mi linki od ręcznego styknie na te co planuję :wink:

Opublikowano
ja z nocki wracałem to coś tam zgarnąłem z autka ....ale o 11 jak jechałem z powrotem do robo to miałem dobre 20cm na aucie....przed autem traktorem mi jakiś sfaniak zrobił górkę metrową z tego co odgarniał :facepalm: i myślałem ,ze pójdę na nogach ale hebel wyjechał.....

....dostanie w tygodniu za to :

-nowy olej :decayed:

-nowe hebelki na przód :banan:

- i może nowe na tył :slina: jak mi linki od ręcznego styknie na te co planuję :wink:

Tobie te hamulce się na pewno przydadzą :wink:

Opublikowano

wiem .....również wątpię :grin: ...ale stare i tak do wymiany ,a trochę dołożyłem tylko :wink:

---------- Post dopisany at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:38 ----------

i w razie czego można będzie je wrzucić do następnego hebla :wink:

Opublikowano

Hammer powiedz mi...gdzie mi odpada lakier?? :mysli:

A mijałem dziś dużo bryczek na letnich:polew:

Opublikowano

pewnie mu chodziło o to ,że robiłeś jako pług to mogłeś gdzie nie gdzie lakier zdrapać zmrożonym śniegiem :grin:

no chyba ,że był ze szpachelką u Ciebie na podwórku ,a ja o tym nie wiem :polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
pewnie mu chodziło o to ,że robiłeś jako pług to mogłeś gdzie nie gdzie lakier zdrapać zmrożonym śniegiem :grin:

no chyba ,że był ze szpachelką u Ciebie na podwórku ,a ja o tym nie wiem :polew::polew::polew::polew::polew:

Doszły mnie słuchy że jak będziesz jechał do SWD to po mnie przyjedziesz :decayed::grin:

Trza Q kupić :grin:

Opublikowano
Artur, Ania jechała dzisiaj corsą do rodziców (Chorzów) to na A1 mijała lepsze fury typu S3 które się wlekły 30km/h a ona starą corsą śmiało mogła jechać 80km/h, oczywiście drogi nieodśnieżone :decayed:

Odezwał się ten co nie reza fury do lansu .... rybnicki pozer ... :grin::grin::grin:

Opublikowano

Doszły mnie słuchy że jak będziesz jechał do SWD to po mnie przyjedziesz :decayed::grin:

zayebiście Ci się coś przesłyszało :decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

No kurdę, nawet ksiądz na ambonie o tym wspominał :decayed: Chcę się przejechać quattro w taką pogodę :grin:

Opublikowano

No kurdę, nawet ksiądz na ambonie o tym wspominał :decayed: Chcę się przejechać quattro w taką pogodę :grin:

:sarcastic: postaraj się bardziej :whistling:

Opublikowano

Oj tam, oj tam :whistling:

Opublikowano

Jak taką corsą się do bandy przytulisz to nie szkoda :decayed: też dziś leciałem A1 i widziałem parę autek na awaryjnych, a że moje zimówki są prawie łyse to też jechałem bez wariacji :wink: dopiero jak bak zalalem to mi d*pa siadła bo tak to przy 70kmh bokiem mnie stawiało :decayed: