Opublikowano 19 Października 201312 l ..no to pokażcie te kreski od neimaD:wink:...musze wiedzieć czy upuścić trochę powietrza w kołach, aby był lepszy styk opony z asfaltem... ...i ile mam PeLeNów na szaszłyka wyszkrobać Polko styk opony z asfaltem i delikatność stopy na pedałe gazu przy pierwszym i drugim biegu to muszą być Twoje mocne strony - tu musisz szukać sekund bo od 3biegu będzie Cię szybko doganiać poszukaj jeszcze zbędnych kg w bagażniku, z tyłu i prawej przedniej strony samochodu:decayed: może być ciekawie:naughty: ja Cię nie przekreślam - ew. skoczysz do Grześka w czwartek rano i poprosisz o hardkorowy program na jeden dzień ---------- Post dopisany at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:46 ---------- a nawiasem mówiąc po tym co usłyszałem o kreskach to boję się że też nie mam szans ...to wszystko był ocywiście "joke"...widziałem krechy od Niego i stwierdzam, że na dzień dzisiejszy, to szybszy będę tylko w sikaniu pod wiatr:decayed:
Opublikowano 19 Października 201312 l ...chociaż wiem, że to można "podpiąć" pod profanację, ale ciekawy jestem jaka byłaby różnica:wink:
Opublikowano 19 Października 201312 l Artur jak robisz w tym tygodniu bo ja mam nocki i nie wiem czy wpaść na spota ... Wysłane z telewizora Note2
Opublikowano 19 Października 201312 l pier.ol to ................. wpadaj ---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ----------