Orzeszek Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Coś dzisiaj? Nie wiem jak sobie pracę ułożyć ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 ee...ja se zapomniałem, że już czwartek tak to jest jak poniedziałek wypadł w tym tygodniu we wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Łohoho...się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 ZATOR 2016 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/356576-zator-2016-viii-urodziny-zlotow-slaskich/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Kuswa, tylko zonie napomknalem o zatorze i sie zaczelo.... Nawet nie komentuje :) :) Moze ktos sie bedzie wybierac ale bez noclegu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 ...hm...bez noclegu?! A co Ty chcesz tylko patrzeć na te wypite mordy?! Yebany masochista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 ...hm...bez noclegu?! A co Ty chcesz tylko patrzeć na te wypite mordy?! Yebany masochista Grzegorz, mi to czasem 2 browarki wystarcza i gotowy,takze duzo nie trzeba Nie ma jakos okazji do %%%% :( a najesc sie wstydu i narobic glupot....lepiei niyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 ...hm...bez noclegu?! A co Ty chcesz tylko patrzeć na te wypite mordy?! Yebany masochista Grzegorz, mi to czasem 2 browarki wystarcza i gotowy,takze duzo nie trzeba Nie ma jakos okazji do %%%% :( a najesc sie wstydu i narobic glupot....lepiei niyyy ...a tam gupoty godosz...zawsze bydzie co spominać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 ...hm...bez noclegu?! A co Ty chcesz tylko patrzeć na te wypite mordy?! Yebany masochista Grzegorz, mi to czasem 2 browarki wystarcza i gotowy,takze duzo nie trzeba Nie ma jakos okazji do %%%% :( a najesc sie wstydu i narobic glupot....lepiei niyyy ...a tam gupoty godosz...zawsze bydzie co spominać Problem w tym ze tydzien wczesniej niz zator mam impreze z firmy na 2 dni i weekend wywalony z zyciorysu....dlatego tez wooe sie jej bardziej nie narazac Hahahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 PRZEMO To wpadnij chociaż na turniej pilki nożnej czyli na sobote Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 ...eee...tam...potem przeprosisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi