neimaD Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Jak by jakimś cudem coś dzisiaj się działo to napiszcie mi esa a zjawię się po pracy ☺
Polko_V Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Jak by jakimś cudem coś dzisiaj się działo to napiszcie mi esa a zjawię się po pracy ☺ ...no to możesz sobie spokojnie włączyć na telefonie TRYB SAMOLOTOWY Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Polko_V
Arturoo Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Jak by jakimś cudem coś dzisiaj się działo to napiszcie mi esa a zjawię się po pracy ☺...no to możesz sobie spokojnie włączyć na telefonie TRYB SAMOLOTOWY +1
tolek85 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 gdyby ktoś coś... http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6162327402
Pretor Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Autko juz jeździ. Musze tylko jeszcze przełożyc wałek bo ten co był w "nowym" silniku jest w słabym stanie. Byłem we wtorek u Grzeska w Kamieniu i wgrał mi słabszego softa. Troche sie przy tym paździerzu narobiłem Edytowane 13 Maja 2016 przez Pretor
pajda Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Autko juz jeździ. Musze tylko jeszcze przełożyc wałek bo ten co był w "nowym" silniku jest w słabym stanie. Byłem we wtorek u Grzeska w Kamieniu i wgrał mi słabszego softa. Troche sie przy tym paździerzu narobiłem Auto idzie na sprzedaż?Jakie koszta silnika i robocizny?
Rekomendowane odpowiedzi