Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dobra Mario, następnym razem ja jadę :decayed:

Dla ciebie juz nie ma nastepnego razu ... :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: musisz Twoja dzisiaj dobrze .... i ostro .... przeprosić ... :wink:

:decayed:

ja uhhhmmmm

jak dobrze pójdzie to mu w przyszłym tygodniu pozwoli zbliżyć się z

Merci-52355-big.jpg

za tą 21:30 :decayed:

• Odpowiedzi 24.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

3867

• Polko_V

2819

• H4mm3R

2707

• Mario22

1269

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Guru nie ma dokładki :whistling:

A po co komu dokładka ??? Wystarczy że auto było myte ostatnio w 2001 roku ... :polew:

Opublikowano

Artur nie jest tak źle :grin: moja bardzo wyrozumiała :naughty:

Opublikowano

nie opowiadaj dzisiaj padało

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano

Mogles jej powiedzieć że wyjechaliśmy tak żeby byc o tej 21:30 ale tak padało że jechałem 30 km/h bo bałem sie o wypadek ... jako że jestem bardzo odpowiedzialnym czlowiekiem.... i tak nam zeszło ... :polew:

Opublikowano
Artur nie jest tak źle :grin: moja bardzo wyrozumiała :naughty:

no to dobrze ...

dobrze ,że Diman był to poszło na jego barki Wasze spóźnienie :wink::decayed:

Opublikowano
Mogles jej powiedzieć że wyjechaliśmy tak żeby byc o tej 21:30 ale tak padało że jechałem 30 km/h bo bałem sie o wypadek ... jako że jestem bardzo odpowiedzialnym czlowiekiem.... i tak nam zeszło ... :polew:

w co ja w co ale w to to na pewno nie uwierzy :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

ten bezalkoholowy Leszek Tobą chłopie porobił :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

No co ... laski leca na takich opanowanych i rozsadnych ... :grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

trochę pojechał po bandzie z tym txt :polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
No co ... laski leca na takich opanowanych i rozsadnych ... :grin::grin::grin::grin:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
:facepalm: cholera a ja myślałem że to my z Dimanem piliśmy piwko a to Mario wypił te 8 chyba bo pisze jakby był nadupczony w sztetkę :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano
:facepalm: cholera a ja myślałem że to my z Dimanem piliśmy piwko a to Mario wypił te 8 chyba bo pisze jakby był nadupczony w sztetkę :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Tak Ci sie tylko wydaje ... a Twoja juz mi pisała że bardzo dziękuje za opieke nad mężem i bezpieczny transport do domu i że musimy sie kiedys spotkac tak poza spotem ... tzn ona i ja ... :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Tak Ci sie tylko wydaje ... a Twoja juz mi pisała że bardzo dziękuje za opieke nad mężem i bezpieczny transport do domu i że musimy sie kiedys spotkac tak poza spotem ... tzn ona i ja ... :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

ona nie leci na gości z leonem, nic poniżej audi :banan:

Opublikowano

jak się kurna młody rozmarzył .....proszę bardzo :decayed:

Opublikowano

ale tylko może pomarzyć :polew: i ewentualnie w wc :jerk:

Opublikowano

też goo już chwilkę nie ma :polew::polew::polew:

---------- Post added at 00:20 ---------- Previous post was at 00:20 ----------

:decayed::polew:

Opublikowano

ona nie leci na gości z leonem, nic poniżej audi :banan:

Stary nie pisz tak .... bo chciałem napisac cos czego później oboje bysmy żałowali ...... :polew::polew::polew::polew::polew::polew: