Arturoo Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 dobra Mario, następnym razem ja jadę Dla ciebie juz nie ma nastepnego razu ... :polew::polew::polew::polew::polew: musisz Twoja dzisiaj dobrze .... i ostro .... przeprosić ... ja uhhhmmmm jak dobrze pójdzie to mu w przyszłym tygodniu pozwoli zbliżyć się z za tą 21:30
Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Guru nie ma dokładki A po co komu dokładka ??? Wystarczy że auto było myte ostatnio w 2001 roku ...
tomaszstn Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Artur nie jest tak źle moja bardzo wyrozumiała
tomaszstn Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 :polew::polew::polew::polew::polew:
Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Mogles jej powiedzieć że wyjechaliśmy tak żeby byc o tej 21:30 ale tak padało że jechałem 30 km/h bo bałem sie o wypadek ... jako że jestem bardzo odpowiedzialnym czlowiekiem.... i tak nam zeszło ...
Arturoo Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Artur nie jest tak źle moja bardzo wyrozumiała no to dobrze ... dobrze ,że Diman był to poszło na jego barki Wasze spóźnienie
tomaszstn Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Mogles jej powiedzieć że wyjechaliśmy tak żeby byc o tej 21:30 ale tak padało że jechałem 30 km/h bo bałem sie o wypadek ... jako że jestem bardzo odpowiedzialnym czlowiekiem.... i tak nam zeszło ... w co ja w co ale w to to na pewno nie uwierzy :polew::polew::polew:
Arturoo Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Mogles jej powiedzieć że wyjechaliśmy tak żeby byc o tej 21:30 ale tak padało że jechałem 30 km/h bo bałem sie o wypadek ... jako że jestem bardzo odpowiedzialnym czlowiekiem.... i tak nam zeszło ... ten bezalkoholowy Leszek Tobą chłopie porobił :polew::polew::polew:
Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 No co ... laski leca na takich opanowanych i rozsadnych ... :grin::grin:
tomaszstn Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 trochę pojechał po bandzie z tym txt :polew::polew::polew:
Arturoo Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 No co ... laski leca na takich opanowanych i rozsadnych ... :grin::grin: :polew::polew::polew::polew::polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 cholera a ja myślałem że to my z Dimanem piliśmy piwko a to Mario wypił te 8 chyba bo pisze jakby był nadupczony w sztetkę :polew::polew::polew:
Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 cholera a ja myślałem że to my z Dimanem piliśmy piwko a to Mario wypił te 8 chyba bo pisze jakby był nadupczony w sztetkę :polew::polew::polew: Tak Ci sie tylko wydaje ... a Twoja juz mi pisała że bardzo dziękuje za opieke nad mężem i bezpieczny transport do domu i że musimy sie kiedys spotkac tak poza spotem ... tzn ona i ja ... :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 cholera a ja myślałem że to my z Dimanem piliśmy piwko a to Mario wypił te 8 chyba bo pisze jakby był nadupczony w sztetkę :polew::polew::polew: Tak Ci sie tylko wydaje ... a Twoja juz mi pisała że bardzo dziękuje za opieke nad mężem i bezpieczny transport do domu i że musimy sie kiedys spotkac tak poza spotem ... tzn ona i ja ... :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: ona nie leci na gości z leonem, nic poniżej audi
Arturoo Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 cholera a ja myślałem że to my z Dimanem piliśmy piwko a to Mario wypił te 8 chyba bo pisze jakby był nadupczony w sztetkę :polew::polew::polew: Tak Ci sie tylko wydaje ... a Twoja juz mi pisała że bardzo dziękuje za opieke nad mężem i bezpieczny transport do domu i że musimy sie kiedys spotkac tak poza spotem ... tzn ona i ja ... :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: jak się kurna młody rozmarzył .....proszę bardzo
tomaszstn Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 ale tylko może pomarzyć i ewentualnie w wc
Arturoo Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 też goo już chwilkę nie ma :polew: ---------- Post added at 00:20 ---------- Previous post was at 00:20 ----------
Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 cholera a ja myślałem że to my z Dimanem piliśmy piwko a to Mario wypił te 8 chyba bo pisze jakby był nadupczony w sztetkę :polew::polew::polew: Tak Ci sie tylko wydaje ... a Twoja juz mi pisała że bardzo dziękuje za opieke nad mężem i bezpieczny transport do domu i że musimy sie kiedys spotkac tak poza spotem ... tzn ona i ja ... :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: ona nie leci na gości z leonem, nic poniżej audi Stary nie pisz tak .... bo chciałem napisac cos czego później oboje bysmy żałowali ...... :polew::polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi