Arturoo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 będziesz hammer ? jeszcze nie wiem czy na 100% ale wybrałbym się Teraz patrzę że macie zlot wigilijny tymbardziej musisz być - zresztą wszyscy są zaproszeni To przyjadę się podzielić płytą z Tobą to czas kolędowania ,a nie ubijania interesów
Polko_V Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Arturrr...dobry czas nie jest zły :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 ja w czwartek biorę urlop już postanowione a jak nie będą chcieli dać to UŻ-eta biorę Dobra to ja w czwartek ide do roboty na 10 do 18 i o 19 jestem w Żorach ... :gwizdanie: Piątek Wigilia gliwicka i tak samo ...
H4mm3R Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 będziesz hammer ? jeszcze nie wiem czy na 100% ale wybrałbym się Teraz patrzę że macie zlot wigilijny tymbardziej musisz być - zresztą wszyscy są zaproszeni To przyjadę się podzielić płytą z Tobą to czas kolędowania ,a nie ubijania interesów tak a prezent Kasi sam się kupi
miron78 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 będziesz hammer ? jeszcze nie wiem czy na 100% ale wybrałbym się Teraz patrzę że macie zlot wigilijny tymbardziej musisz być - zresztą wszyscy są zaproszeni To przyjadę się podzielić płytą z Tobą to czas kolędowania ,a nie ubijania interesów
Arturoo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 ja w czwartek biorę opłatek... a ja wino i zrobimy mszę
Arturoo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 będziesz hammer ? jeszcze nie wiem czy na 100% ale wybrałbym się Teraz patrzę że macie zlot wigilijny tymbardziej musisz być - zresztą wszyscy są zaproszeni To przyjadę się podzielić płytą z Tobą to czas kolędowania ,a nie ubijania interesów tak a prezent Kasi sam się kupi curva materialistkę żeś se znalazł :polew: :polew: :polew: :polew:
Polko_V Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 ja w czwartek biorę opłatek... a ja wino i zrobimy mszę
Polko_V Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 ja już mam prezenty po kupione żona dostała najdroższy taki co spustoszył konto :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 ma nareście swój dupowóz [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 23:24_________________________________________________Natusiek...a Ty czemu się nie udzielasz :?:
Arturoo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 u bracie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to moja ślubna z pierwszego małżeństwa może liczyć na jakiś kosmetyk ................max wypad do Zakopca na obiadek
Polko_V Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 ześ mnie zawstydził [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 23:30_________________________________________________łoszz...Qrcze...już ta godzina
H4mm3R Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 u bracie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to moja ślubna z pierwszego małżeństwa może liczyć na jakiś kosmetyk ................max wypad do Zakopca na obiadek A w dodatku to kosmetyk męski
Rekomendowane odpowiedzi