Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak po za tym. Spot przypada we wszystkich świętych, może przełożymy go na środę/piątek - bo spora część nas pojedzie na groby :whistling:

Mówisz tak jakbyś miał się na tym spocie pojawić :decayed: żart Ci się udał :polew:

To Ciebie chojraku nie było. Artur ma zdjęcie że byłem i znowu będę :wink: Bo mam teraz robotę od 8-16 a nie od 14-22 :decayed:

Ten chojrak już zaliczył 2x Bukowinę jak Ty w tym czasie auto szukałeś :decayed: poza tym ja rezam auto, nie to co ta Twoja seria :decayed:

Jak się ciągle coś psuje to musisz rezać :decayed: Ale wszyscy wiedzą że Twoje życiowe motto to: "Dzwon (zepsucie) podstawą tjuningu"

:whistling::decayed:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 733,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak po za tym. Spot przypada we wszystkich świętych, może przełożymy go na środę/piątek - bo spora część nas pojedzie na groby :whistling:

Mówisz tak jakbyś miał się na tym spocie pojawić :decayed: żart Ci się udał :polew:

To Ciebie chojraku nie było. Artur ma zdjęcie że byłem i znowu będę :wink: Bo mam teraz robotę od 8-16 a nie od 14-22 :decayed:

Ten chojrak już zaliczył 2x Bukowinę jak Ty w tym czasie auto szukałeś :decayed: poza tym ja rezam auto, nie to co ta Twoja seria :decayed:

Jak się ciągle coś psuje to musisz rezać :decayed: Ale wszyscy wiedzą że Twoje życiowe motto to: "Dzwon (zepsucie) podstawą tjuningu"

:whistling::decayed:

Kuna naprawa, to nie rezanie. To Ty wymieniasz termostaty :decayed: Pierwsze słyszę o takim motto, może Ty coś myślisz w tym kierunku :decayed:

Opublikowano

Słaba riposta Hammer - opuszczasz się

Słyszałem że kupiłeś recaro a silniczek już nie działa to co teraz fotele z odrzutowca :naughty::grin::decayed:

Opublikowano

Słyszałem że kupiłeś recaro a silniczek już nie działa to co teraz fotele z odrzutowca :naughty::grin::decayed:

to też nie najwyższe loty :tongue4:

Opublikowano

i co smakowało żarło??:wink:

Opublikowano

no baaa :wink:

Opublikowano

Kuna nie wiem czy wiesz ale w ogóle śmieszny nie jesteś :decayed: no chyba że... zmieniasz znowu auto, to wtedy będziesz :decayed:

Opublikowano

Kuna nie wiem czy wiesz ale w ogóle śmieszny nie jesteś :decayed: no chyba że... zmieniasz znowu auto, to wtedy będziesz :decayed:

Tak zmienię ale tylko na takie o którym marzysz :grin::decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

Kupię komplet zimówek lub 2+2 205/55/16, w miare swieze i z dobrym bieżnikiem :wink:

Opublikowano

Toś się szybko obudził chopeczku :decayed: miałem taki komplet za 1700zł :decayed:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor
Toś się szybko obudził chopeczku :decayed: miałem taki komplet za 1700zł :decayed:

Bo k**wa czekałem na nie u znajomego ale cos w c**ja graja. Poza tym, za 1,7tys to i tak nie dla mnie :grin:

Opublikowano

Bo k**wa czekałem na nie u znajomego ale cos w c**ja graja. Poza tym, za 1,7tys to i tak nie dla mnie :grin:

To były prawie nówki i z aluskami :decayed: szukaj na allegro jest tego wp***u :wink:

Opublikowano
  • Autor

Ja same oponki potrzebuje ;)

Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano

Ja same oponki potrzebuje ;)

Jakbyś był w BB to bym cię posłał do kumpla on handluje używkami z Austrii ja od niego biorę opony od 6 lat i zawsze zadowolony jestem.

Teraz zabrałem komplet Conti WinterContact 6-7mm beirznika za 800 na dzisiejszym śniegu i błocie dają radę :naughty:

Opublikowano
Opublikowano

no no no...dziś mina bezcenna ludzi jakmnie na 18" widzieli:decayed: a dawałem lepiej radę niż inni na zimówkach:naughty:

...na dajcie spokój...lekkie wzniesienie TIR stoi a za nim masa baranów co go nie minie:facepalm: więc lewy i..."wio myszata" no nie powiem ESP miało co robić:whistling:

:decayed:

---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ----------

ale najprędzej w sobotę zmienię ogumienie:kwasny::wink: bo na 12 mam do roboty a gewindę by trzabyło dźwignąć:whistling: