stanley Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 ja to myję moje białe fele dwa razy w sezonie:jak zakładam na zimę i jak ściągam po sezonie Twoim mentorem jest Guregoru?? owszem nie
Mario22 Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 To ma mentora ... :polew::polew::polew::polew:
Polko_V Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 ja to myję moje białe fele dwa razy w sezonie:jak zakładam na zimę i jak ściągam po sezonie Twoim mentorem jest Guregoru?? owszem nie to się nazywa zaprzeczenie w potwierdzeniu:decayed:
stanley Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Guru nie jest z mojej bandy, bo nie je kebabów
Polko_V Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 no racja..fakt. I kolejny mit obalony:polew:
Arturoo Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 ja to myję moje białe fele dwa razy w sezonie:jak zakładam na zimę i jak ściągam po sezonie Twoim mentorem jest Guregoru?? owszem nie bo mi się Guru chwalił kiedyś w Gliwicach ,że jak kupił swoje autko to już było umyte i dlatego on nie musi teraz myć
Polko_V Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 no nic idę coś porobić, a mam dużo do zrobienia:facepalm: zaraz Moja Ż wpadnie do pokoju i będzie
Arturoo Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Guru nie jest z mojej bandy, bo nie je kebabów to ja się pytam .... z czyjej on jest bandy ?? :polew::polew: ---------- Post dopisany at 12:16 ---------- Poprzedni post napisany at 12:16 ---------- ja to myję moje białe fele dwa razy w sezonie:jak zakładam na zimę i jak ściągam po sezonie Twoim mentorem jest Guregoru?? owszem nie to się nazywa zaprzeczenie w potwierdzeniu:decayed:
Polko_V Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Guru nie jest z mojej bandy, bo nie je kebabów to ja się pytam .... z czyjej on jest bandy ?? :polew::polew: ---------- Post dopisany at 12:16 ---------- Poprzedni post napisany at 12:16 ---------- ja to myję moje białe fele dwa razy w sezonie:jak zakładam na zimę i jak ściągam po sezonie Twoim mentorem jest Guregoru?? owszem nie to się nazywa zaprzeczenie w potwierdzeniu:decayed: z:jaaaaa:
Arturoo Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Ja tez ide do roboty też się zbieram
Polko_V Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Ja tez ide do roboty też się zbieram no to "bawcie" się dobrze i aby szybciutko zleciało:wink:
Arturoo Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Guru nie jest z mojej bandy, bo nie je kebabów to ja się pytam .... z czyjej on jest bandy ?? :polew::polew: z:jaaaaa: :grin:
stanley Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 to spadać i zapi*dalać tak jak ja
Polko_V Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 to spadać i zapi*dalać tak jak ja no właśnie curwencja esencja widzę jak zapierlalasz:whistling::decayed:
stanley Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 to spadać i zapi*dalać tak jak ja no właśnie curwencja esencja widzę jak zapierlalasz:whistling::decayed:
Arturoo Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 to spadać i zapi*dalać tak jak ja no właśnie curwencja esencja widzę jak zapierlalasz:whistling::decayed: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/14445599110b63767e8010527affff81.gif?1311874265 a już kiedyś Cię miałem zapytać czym się zajmujesz w ASO ....ale teraz to już wiem
Rekomendowane odpowiedzi