Arturoo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 http://s10011.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?e=nfbIS1KZ2vnw49XCHbtgXcUL6pUpg1MXRB7-DsoUETx2jUFCDrYK9l_W7ajtloPs3_d_-jLv4HbkKUE364gUEA&pv=2sprzedane :decayed: :polew:---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ---------- a więc hebelki pozmieniane przód i tył....dotarłem na odcinku Świerklany -Sośnica najpierw zjechałem na Żory ale nie dałem rady sobie odmówić jeszcze do Sośnicy by mieć pewność ,że będzie wszystko na cacy :decayed: przód siedzi z S4 b7(345) ,a tył z S6 c5 (269) żeby nie było ,że nie mam nic z esy w drodze powrotnej były już grubsze hamowanka .................to za mną na pasie robił się popłoch Andrzejku (srb38vx) wielki dzięki za ogarnięcie tematu :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy: jak trza będzie to walimy do Bydgoszczy choćby w nocy :decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- jeszcze coś dłubnę przy akn'ie i będą jajca jak zacznie to jeździć spoko loko ale teraz program żeby te heble pociągnął teraz to cie matizem zrobia ja mogę na wstecznym lecieć ....dam Ci fory................odepnę przepływkę :polew: ale kreska musi być
m3rvin Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 BVB w finale :kox::naughty::naughty::naughty:
Polko_V Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Grześ czeko Cie 2 zwrotnice alu te polift z a6/allroad lub zeliwne z 2,7biT a4/a6 do tego 2 wachacze (oe sie chyba trzpieniem róznią) też polift, reszta żeś kupioł spoko dam radę...nie takie rzeczy się rezało:polew:
Polko_V Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 BVB w finale :kox::naughty::naughty::naughty:
Arturoo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 zwrotnice kompletne mam 6 sztuk 47z...przeguby powinny pasować....wahacz banan może być do zmiany....albo podejdzie jak u mnie
Polko_V Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 zwrotnice kompletne mam 6 sztuk 47z...przeguby powinny pasować....wahacz banan może być do zmiany....albo podejdzie jak u mnie ojj..Pane dogadamy się... i zaś będę miał wpierdziel...z patelni:facepalm:
m3rvin Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 zwrotnice kompletne mam 6 sztuk 47z...przeguby powinny pasować....wahacz banan może być do zmiany....albo podejdzie jak u mnie ojj..Pane dogadamy się... i zaś będę miał wpierdziel...z patelni:facepalm: toś mioł na forum odrazu pisać że heble sse zjeeba..y i trza wymieniać i że okazja od Artura jest
Arturoo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 zwrotnice kompletne mam 6 sztuk 47z...przeguby powinny pasować....wahacz banan może być do zmiany....albo podejdzie jak u mnie ojj..Pane dogadamy się... i zaś będę miał wpierdziel...z patelni:facepalm: nie Ty pierwszy ja szybciej dłubałem heble :polew::polew:
Polko_V Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 zwrotnice kompletne mam 6 sztuk 47z...przeguby powinny pasować....wahacz banan może być do zmiany....albo podejdzie jak u mnie ojj..Pane dogadamy się... i zaś będę miał wpierdziel...z patelni:facepalm: nie Ty pierwszy ja szybciej dłubałem heble :polew::polew: ale po Tobie nie widać żadnego ..."ałłłaa":facepalm::polew:
Arturoo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 zwrotnice kompletne mam 6 sztuk 47z...przeguby powinny pasować....wahacz banan może być do zmiany....albo podejdzie jak u mnie ojj..Pane dogadamy się... i zaś będę miał wpierdziel...z patelni:facepalm: nie Ty pierwszy ja szybciej dłubałem heble :polew::polew: ale po Tobie nie widać żadnego ..."ałłłaa":facepalm::polew: ślady na plecach mówią coś innego :polew::polew::polew:
Polko_V Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 no bynajmniej masz w niewidocznym miejscu...mnie już wymówek brakuje:facepalm: :polew:
danielom Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2013 No to Grzesiu w koncu nie bedzie mial stresa ze mi stopy nie swieca
Polko_V Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 oijjj...tak:facepalm: ---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ---------- ale widzisz 288 dały rady...
danielom Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2013 E tam, ja nie Artur ze w kazdym mm czuje roznice na korzysc :grin: Dzieki Grzesiu za dorge powrotną, przyjemnie sie jechalo
Arturoo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 wiesz ...powiedziałem sobie ,że jak nie jedzie ...............................to niech ładnie wygląda kółko w środku ---------- Post dopisany at 00:34 ---------- Poprzedni post napisany at 00:30 ---------- hebelki są mega... .sirred chciał mi opchnąć ostatnio swoje .... ..ale drugiej hipoteki nie dostałem wiec musiałem założyć takie maciupkie jak to mówi zawsze siemian
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 E tam, ja nie Artur ze w kazdym mm czuje roznice na korzysc :grin:Dzieki Grzesiu za dorge powrotną, przyjemnie sie jechalo wiesz ...powiedziałem sobie ,że jak nie jedzie ...............................to niech ładnie wygląda kółko w środku ---------- Post dopisany at 00:34 ---------- Poprzedni post napisany at 00:30 ---------- hebelki są mega... .sirred chciał mi opchnąć ostatnio swoje .... ..ale drugiej hipoteki nie dostałem wiec musiałem założyć takie maciupkie jak to mówi zawsze siemian 1. no na pewno:decayed:2. po jakiemu to jest te..."maciupkie":mysli:
m3rvin Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 pany mam na sell nowe tarcze z TRW 347mm tylko że pasują do c6(otwór centrujacy jest 68) cena 330 +kw[h=2]DF4695S[/h] ---------- Post dopisany at 08:55 ---------- Poprzedni post napisany at 08:55 ----------
Rekomendowane odpowiedzi