Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 aa...google...lepiej jak Ty mi to powiesz...za węzłem sośnica o to mi właśnie chodziło jak się ten węzeł nazywa :gwizdanie: Nie wiem, na Gliwice, Wrocław, Bytom coś jakoś tak ale jak zjedziesz z A1 to potem kierunek Gliwice, Wrocław z A1 na Gliwice i Centrum musisz się cały czas Grzegorz kierować ,nie tak jak jechaliśmy na wigilię -H4mm3R wtedy trochę pokombinował by po dwupasach się gonić :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Lewo Prawo prosto w drzewo Ty se naigrosz aa...google...lepiej jak Ty mi to powiesz...za węzłem sośnica o to mi właśnie chodziło jak się ten węzeł nazywa :gwizdanie: Nie wiem, na Gliwice, Wrocław, Bytom coś jakoś tak ale jak zjedziesz z A1 to potem kierunek Gliwice, Wrocław no przecież napisałeś, że sosnica tomaszstn...no też żałuję, ale jak na pewno będzie okazja, aby zjeść gliwickiego kebaba i dojechałem w 20 min do domu napisz żeś się tankował jeszcze bo średnią zaniżysz nie no, ale moge napisać, że siusiu po drodze z robiłem [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 12:19_________________________________________________ aa...google...lepiej jak Ty mi to powiesz...za węzłem sośnica o to mi właśnie chodziło jak się ten węzeł nazywa :gwizdanie: Nie wiem, na Gliwice, Wrocław, Bytom coś jakoś tak ale jak zjedziesz z A1 to potem kierunek Gliwice, Wrocław z A1 na Gliwice i Centrum musisz się cały czas Grzegorz kierować ,nie tak jak jechaliśmy na wigilię -H4mm3R wtedy trochę pokombinował by po dwupasach się gonić :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Lewo Prawo prosto w drzewo Ty se naigrosz aa...google...lepiej jak Ty mi to powiesz...za węzłem sośnica o to mi właśnie chodziło jak się ten węzeł nazywa :gwizdanie: Nie wiem, na Gliwice, Wrocław, Bytom coś jakoś tak ale jak zjedziesz z A1 to potem kierunek Gliwice, Wrocław no przecież napisałeś, że sosnica tomaszstn...no też żałuję, ale jak na pewno będzie okazja, aby zjeść gliwickiego kebaba i dojechałem w 20 min do domu napisz żeś się tankował jeszcze bo średnią zaniżysz nie no, ale moge napisać, że siusiu po drodze z robiłem w czasie jazdy :blink: prze .uj ja co najwyżej jaram albo coś piję ale sikania w drodze nie próbowałem :notworthy: :notworthy: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 ale chodziło mi o to że węzeł sośnica mijasz, jedziesz dalej prosto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 następnym razem pojedziemy we dwóch to go poprowadzę tak by bez krążenia dojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 następnym razem pojedziemy we dwóch to go poprowadzę tak by bez krążenia dojechał tak też zrobimy, bo ja właśnie na ten węzeł skręciłem i 20 min stracone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 następnym razem pojedziemy we dwóch to go poprowadzę tak by bez krążenia dojechał tak też zrobimy, bo ja właśnie na ten węzeł skręciłem i 20 min stracone Przecież to cały czas prosta droga, po co jechać gdzieś na lewiznę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 następnym razem pojedziemy we dwóch to go poprowadzę tak by bez krążenia dojechał tak też zrobimy, bo ja właśnie na ten węzeł skręciłem i 20 min stracone Przecież to cały czas prosta droga, po co jechać gdzieś na lewiznę nie mądruj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 następnym razem pojedziemy we dwóch to go poprowadzę tak by bez krążenia dojechał tak też zrobimy, bo ja właśnie na ten węzeł skręciłem i 20 min stracone Przecież to cały czas prosta droga, po co jechać gdzieś na lewiznę tam się szybko przelatuje ten węzeł wbrew pozorom ,a wieczorem to już w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 tylko się tak zastanawiam... jak ja tam wjadę i wyjadę z tego parkingu przez "lato" na -70 glebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 no to może być problem albo jakieś najazdy w bagażniku będziesz musiał mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 następnym razem pojedziemy we dwóch to go poprowadzę tak by bez krążenia dojechał tak też zrobimy, bo ja właśnie na ten węzeł skręciłem i 20 min stracone Przecież to cały czas prosta droga, po co jechać gdzieś na lewiznę nie mądruj No bo jak można zabłądzić na prostej drodze następnym razem pojedziemy we dwóch to go poprowadzę tak by bez krążenia dojechał tak też zrobimy, bo ja właśnie na ten węzeł skręciłem i 20 min stracone Przecież to cały czas prosta droga, po co jechać gdzieś na lewiznę tam się szybko przelatuje ten węzeł wbrew pozorom ,a wieczorem to już w ogóle Nie no trzeba pomału, tak jak my z Guru i Mirkiem, umówilśmy się że będziemy jechać do 120km/h a wyszło jak wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 wezmę, mam w domu w Świerklanach takie 2,5m podjazdy...musiałem do garażu jakoś wjeżdzać [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 12:34_________________________________________________Tomek...a można, można :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 tylko się tak zastanawiam... jak ja tam wjadę i wyjadę z tego parkingu przez "lato" na -70 glebie Od drugiej strony jest mniejszy spad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 tylko się tak zastanawiam... jak ja tam wjadę i wyjadę z tego parkingu przez "lato" na -70 glebie Od drugiej strony jest mniejszy spad jest takie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 następnym razem pojedziemy we dwóch to go poprowadzę tak by bez krążenia dojechał tak też zrobimy, bo ja właśnie na ten węzeł skręciłem i 20 min stracone Przecież to cały czas prosta droga, po co jechać gdzieś na lewiznę Diesla ma to co mu szkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 tylko się tak zastanawiam... jak ja tam wjadę i wyjadę z tego parkingu przez "lato" na -70 glebie Od drugiej strony jest mniejszy spad jest takie coś Tak, bliżej tego miejsca gdzie staliśmy wczoraj, ta dróżka jest na przestrzał i są dwa wjazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 tylko się tak zastanawiam... jak ja tam wjadę i wyjadę z tego parkingu przez "lato" na -70 glebie Od drugiej strony jest mniejszy spad jest takie coś Tak, bliżej tego miejsca gdzie staliśmy wczoraj, ta dróżka jest na przestrzał i są dwa wjazdy bo chyba nie chcielibiście abym Was przywoził za każdym razem kawałek wjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 tylko się tak zastanawiam... jak ja tam wjadę i wyjadę z tego parkingu przez "lato" na -70 glebie Od drugiej strony jest mniejszy spad jest takie coś Tak, bliżej tego miejsca gdzie staliśmy wczoraj, ta dróżka jest na przestrzał i są dwa wjazdy Ty mu nie gadaj nic o przestrzałach bo mu się ze strzałowym będzie kojarzyć i będzie rozpowiadał w robocie, że strzałowy to ma dwa wjazdy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 tylko się tak zastanawiam... jak ja tam wjadę i wyjadę z tego parkingu przez "lato" na -70 glebie Od drugiej strony jest mniejszy spad jest takie coś Tak, bliżej tego miejsca gdzie staliśmy wczoraj, ta dróżka jest na przestrzał i są dwa wjazdy Ty mu nie gadaj nic o przestrzałach bo mu się ze strzałowym będzie kojarzyć i będzie rozpowiadał w robocie, że strzałowy to ma dwa wjazdy :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi