Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Moja a4 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mimo że a4 posiadam od maja, a na forum zaglądam od kwietnia, jakoś się zeszło zanim zebrałem się żeby ją wam przedstawić :)

Poszukiwania zaczynałem od 1.8T+Q ale jak coś było ok mechanicznie to wyposażenie do ... jak wyposażenie fajne to z motorownią do bani :disgust: i tak zrezygnowany poszukiwaniami w któryś ranek widzę na alle polifta 2001 ajm ośka :sick3: po rozmowie z właścicielem i krótkim rozmyślaniu czy dam rade wytrzymać z dieslem :> wyjazd na wariata i po kilkunastu godzinach stała u mnie ;) Generalnie jestem po 20tys km i z dieslem da się żyć :decayed:

Na razie robiłem tylko rzeczy eksploatacyjne, rozrząd filtry oleje i trochę detailingu trzy stopnie menzerny + BH + Dodo Juice :)

Póki co seria pod machą i na zewnątrz (miejmy nadzieję że nie na długo :>)

Co do planów trochę ich jest z części się rozmyśliłem jeszcze przed realizacją :decayed: na pewno będę chciał zrobić dwie rzeczy:

Trochę ożywić mułka w planach turbo AWX+chip ale pewnie pierwszy będzie sam chip;)

Zmienić fele, myślałem o 18 jednak ze względu na to że jest to mocno daily car a dziki wschód nie rozpieszcza drogami;) zostaje chyba na 17

Tak więc nie wypisuję tu wszystkiego co mi chodzi po głowie, ale jak coś zmodzę na pewno nie omieszkam się pochwalić :tongue4:

Z wyposażenie 1BE bose i zmieniarka czarny sufit i znaczki s-line na drzwiach :decayed::polew: sam nie wiem co to za wyposażenie sport-line, pro-line?

Koniec gadania, fotosy:

7b2ff2626331b864.jpg

fee79a3c95bf8083.jpg

7567eab3597f.jpghttp:

36f854d063521eb6med.jpg 375bc4cee01d87edmed.jpg

03cae5f320147b54med.jpg c8b8597686effde7med.jpg

9e84e52700708254med.jpg 907d88a063db8447med.jpg

99ac3bf9b3b048b4med.jpg 416ec0f353b1bc9cmed.jpg

7fe869c52df599f4.jpg

Opublikowano

Ładne autko.za***iście podobają mi się zegary.

zegh.jpg

Opublikowano
:slina: :slina: :slina: :slina: sliczna
Opublikowano
  • Autor

Ładne autko.za***iście podobają mi się zegary.

zegh.jpg

Właśnie mi na początku nie do końca podchodziła ta biała tarcza i chciałem je zastąpić zwykłymi ale po jakimś czasie się opatrzyłem i w sumie podobna się :) na pewno wyleci środkowa ramka z fisa i będą szerokie ramki od dido, tylko muszę się zebrać do wygrzebania zegarów

Opublikowano

Fajna :good:

Łuków niedaleko, wpadnij kiedyś do nas na spot :naughty:

Opublikowano

Fajna :good:

Łuków niedaleko, wpadnij kiedyś do nas na spot :naughty:

wpadaj na WOŚPa :good:
Opublikowano

O własnie, pamiętam że w tamtym roku bylo kilka aut na LLU (co prawda nie a4 ale byli).

Opublikowano
  • Autor

Bardzo chętnie, dawajcie znać kiedy :> tylko muszę ogarnąć wcześniej rozbujaną dupe :disgust: bo strach po śniegu jeździć :thumbdown:

Opublikowano

cudowna jest :D No szkoda ze nie chcesz tych 18stek wsadzic :D Bo chetny bym był na twoje 17stki :PP :good:

Opublikowano

Bardzo fajna. Ciemny kolor i brak chromów to jest to :good: Takie felgi chodzą mi po głowie. Nawet całkiem ładnie komponują się z 1BE, które do mnie wpada na wiosnę ;)

Opublikowano

Naprawdę bardzo ładna :good: :good:

Opublikowano

Na prawde ladny egzemplarz :wink4: Twoje fotki mnie przekonaly i jutro maluje ramke grilla na czorny mat :decayed:

Opublikowano

Widzę, że 1BE i 17-stki komponuje się całkiem fajnie, sam mam 1BE i zastanawiałem się czy na 17-stkach nie będzie koza ale u Ciebie super to wygląda :good: szczególnie, że masz ładne koło :kox:

Ogólnie ładne zdjęcia dodałeś i fura się super na nich prezentuje :kox:

Ps. Mam prośbę mógłbyś wstawić zdjęcie centralnie z boku na równej powierzchni? Chce zobaczyć jak to może wyglądać u mnie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Niestety nie mam dokładnie takiego zdjęcia,

tutaj jest równo ale w trawie więc nie widać naprawdę wysokości

94457cf6.jpg

a tutaj jest pochyło:

7e435712.jpg

Opublikowano

Nie za nisko na 1be? Chyba ze wozisz trupa w bagazniku i cos ciezkiego pod maska :wink4: Nie wiem jak kolegom, ale mnie te fotki nie hujala

Opublikowano

Nie widać zdjęć :disgust:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 18:08_________________________________________________

Nie za nisko na 1be? Chyba ze wozisz trupa w bagazniku i cos ciezkiego pod maska :wink4: Nie wiem jak kolegom, ale mnie te fotki nie hujala

Też mnie to zastanawia :mysli: tył nisko siedzi :naughty:

Opublikowano

jak będziesz robił program to wrzuc najpierw AWX a potem zrób program :wink4:

fajny avancik :kox:

Opublikowano
  • Autor

nie no w avancie zazwyczaj jeździ powietrze ;) na wlepie jest 1BE i tak miałem na początku chyba że poprzednik coś modził...

Nadal nie widać fot?

Opublikowano

Nie widać :chytry:

A sprężyny masz jakiego koloru? Może poprzedni właściciel obniżył zawiechę? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

sprężyny są czarne, 1BE rozpoznaje się jakoś po kropkach, tak?

W sumie jest dość nisko wcześniej miałem vectre B na -30 i mogłem normalnie wjeżdżać do garażu a tym już nie, haczę o wypustkę do ryglowania drzwi.

W sumie a4 ma niżej wypuszczone uchwyty pod lewarek i te dwie wypustki aluminiowe.

Napiszcie jak rozpoznać sprężyne 1BE bo będę grzebał przy tyle to od razu obadam :)

Foty poprawione powinno być widać :chytry: