krzys11047 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Witam. niedawno kupiłem Audi a4 AJL quattro i mam problem ze wskaznikami. Wskaznik od temp. cieczy chłodzącej jak i wskaznik naładowania akumulatora, przy włożeniu kluczyka do stacyjki drgają i ustawiają się na połowie zakresów. Po ok 5-10 minutach pracy silnika kładą się na max-a. Na vag-u nie ma błędów, jedynie alternator trochę słaby, do wymiany regulator napięcia. HELP
krzys11047 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Pełny FIS i już trochę pada [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 22:27_________________________________________________A naprawiasz fis-y?? jeśli tak to ile by kosztował do mojej audi-czki i ile by to trwało tz. wysyłka licznika, czy naprawa na miejscu na poczekaniu??
Mordeliuss Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 nie lepiej kupic na allegro jakis fis niz naprawiac wyniesie Cie to 300 zl caly licznik z tego co widzialem.
cacu89 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 a skad pewnosc ze to fis?? a nie jakiś czujnik.. np plynu chlodniczego?? tylko odrazu w fisie grzebac...
krzys11047 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 Uważne czytanie, nie było mowy że to fis!! Temat z fis-em odnosił się do linku na profilu shogun0. Temat zakończony licznik naprawiony! Coś w liczniku się przepaliło, wlutowane nowe.
Rekomendowane odpowiedzi