Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

praca kierowcy zawodowego i zarobki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jeżdże po całej europie prócz wschodu mam 1300zł podstawy i 20gr/km. nie pchaj sie na krajówke bo nie ma co idzie sie wykonczyc w polsce przez cąły dzien zrobie 300km ! i jestem wyjebany na maxa a na zachodzie przez dniówke robie 1000 i jestem w pełni sił chodź ostatnio walłem kursa w 5 dni 5500km i nie powiem bo 3 piwa mnie połozyły po pworocie do domu. we wtorek jade na manchester w piątek powrót 4 tys km się zrobi na lajcie :)

Jak za kółko to tylko na zachodnie drogi i oczywiście nie idź do żadnego "kołchozu" jezdzić bo Cię wykończą za psie pieniądze. A najniższa krajowa w tym zawodzie to normalka nigdzie nie dostaniesz wyższej chyba że istnieją jakies wyjątki ale nie słyszałem o tym

Jakim pojazdem kolego robisz ten tysiac kilometrow na dzien? :mysli:

boxer a moj rekord dobowy to 1800 km :)

Opublikowano

długo nie pożyjesz... :(

Opublikowano

miałem expresa z uk to musiałem jechac nie ma że boli teraz własnie w tym tyg zrobiłem 3000 śpiąc na raty 4h, na sam koniec jeszcze podróż do stolicy od piotrkowa juz kierownicy nie czułemn w ręce..

Opublikowano

Kierowca to ostatni kawałek chleba :wink4:

Opublikowano

ja jeżdże po całej europie prócz wschodu mam 1300zł podstawy i 20gr/km. nie pchaj sie na krajówke bo nie ma co idzie sie wykonczyc w polsce przez cąły dzien zrobie 300km ! i jestem wyjebany na maxa a na zachodzie przez dniówke robie 1000 i jestem w pełni sił chodź ostatnio walłem kursa w 5 dni 5500km i nie powiem bo 3 piwa mnie połozyły po pworocie do domu. we wtorek jade na manchester w piątek powrót 4 tys km się zrobi na lajcie :)

Jak za kółko to tylko na zachodnie drogi i oczywiście nie idź do żadnego "kołchozu" jezdzić bo Cię wykończą za psie pieniądze. A najniższa krajowa w tym zawodzie to normalka nigdzie nie dostaniesz wyższej chyba że istnieją jakies wyjątki ale nie słyszałem o tym

Jakim pojazdem kolego robisz ten tysiac kilometrow na dzien? :mysli:

boxer a moj rekord dobowy to 1800 km :)

No to wszystko jasne bo myslalem ze mowisz o ciezarku. :hi:

Opublikowano

Ciężarowymi mobile po zachodzie robią przez te 9h do 800km także też nie wiele mniej a niektórzy robili i po 1200 na strzała na podkładce pewnie.

Opublikowano

boxer a moj rekord dobowy to 1800 km

a mój rekord dobowy swoją A4 trasa moje miejsce zamieszkania MOKOBODY - Marselie 2436 km w jedną stronę zrobiłem w 25h :kox:

Opublikowano

inaczej osobówka a inaczej załadowany na maxa bus plandeka

Opublikowano

inaczej osobówka a inaczej załadowany na maxa bus plandeka

Nie spekuluje tak dodałem tylko do temata :kox:

Opublikowano

Ja 5 lat Śmigałem LKV po EU ....praca dobra ale potem szef zapomniał że drogie życie i sknerzył . Miałem Podstawę min krajową :wallbash: na umowie oczywiście plus pod stołem 3.5gr od km . Średnio w 4 tyg wychodziło od 11tyś Km do nawet 16tyś Km . No ale rodzina najważniejsza i zrezygnowałem bo 4 tygodnie w budzie a dwa w domu nie kalkulowało się . Teraz zarabiam lepiej i codziennie w domu :notworthy: , zresztą poprzedni szef zrobił mnie na szaro :kwasny:

Fotki jak coś :

https://plus.google.com/u/0/photos/117224766776916492079/albums/5191349108933059217

https://plus.google.com/u/0/photos/117224766776916492079/albums/5191338272730567393

https://plus.google.com/u/0/photos/117224766776916492079/albums/5174270169141914113

Opublikowano

no panowie ja jestem w trakcie robienia E i też zamierzam usiąść za koło ale czy ktoś będzie chciał świeżaka za kierownice...Ja mam nagraną robotę przy rozwożeniu kostki brukowej na dzień dobry wystarczy.. :przebiegly:

Opublikowano

Panowie, jakie są obecne koszty na kategorie C i E...? i jak to rozkłada się w czasie? czy po nowym roku zmienia się coś szczególnego wartego uwagi w temacie?

Opublikowano

w ośrodku którym ja się ucze C 2300zł było 2100zł ale ze względu na wzrost paliwa za wyżył... a na E nie pamiętam mówił mi ostatnio :wallbash:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jeżdżę obecnie w BE i dwa razy w tygodniu wyskok do FR i NL.

Jeśli chodzi o system pracy to co dziennie jestem w domu i oczywiście weekendy też i zarobki są w miarę dobre... :wink4:

Opublikowano

Z tym że Ty nie w pl :naughty: