klaudik Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 witam panowie tak jak w temacie nagralem muzyke na karcie SD i teraz nie da sie tego usunac wie ktos w jakis najprostszy sposob mozna to usunac?
dziadek Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 witam panowie tak jak w temacie nagralem muzyke na karcie SD i teraz nie da sie tego usunac wie ktos w jakis najprostszy sposob mozna to usunac? format próbowałeś rozumiem?
Viwaldi Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 A może zapomniałeś odblokować zabezpieczenie?
klaudik Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 format nic nie daje i odblokowalem wszystko
klaudik Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 nie wiem nie probowalem njpierw chce skasowac zeby cos nagrac
maverick215 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 też czasem miałem taki problem , otóż rozwiązanie było takie że brałem nieszczęsną kartę , wkładałem ją do aparatu cyfrowego który miał złącze SD i dawałem formatuj pamięć i zawsze karta śmigała w czytnikach i urządzeniach.
SZYNKAR Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 "odblokować zabezpieczenie" Tak dla pewności - mechaniczne na boku karty
klaudik Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2011 szkoda ze przez aparat bo nie posiadam z taka karta zabezpieczenie jest odblokowane
airbob Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Sprawdziłeś czy da się coś dograć ? Czasem karta pada i koniec, nie ma rzeczy bezawaryjnych.
Rekomendowane odpowiedzi