bartek-skom Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Pora napisać coś o moim Audi Wcześniejsze samochody: Najpierw byl Golf II Moja przygoda z Audi zaczęła się od Audi Coupe b4 2.6 v6 potem kupiłem Passata b5 2.3 vr5 Syncro ale to nie było to więc szybko sprzedałem Kupiłem A4 Rocznik: 1996/7 Kolor: zielony metalic Silnik: AAH 2.8 V6 174km LPG: Sekwencja Vertus + Butla 50l Wyposażenie: -4x elektryczne szyby -2x elektryczne lusterka -2x AirBag -Climatronic -FiS -Centralny zamek -Alarm -Domykanie szyb z pilota -Scyzoryk -1BE -org. Alu-Felgi 15'' i zapewne jakieś drobnostki o których nie pamiętam Auto mam miesiąc ale pochwale się co już zrobiłem: -2x Końcówki wydechu z nierdzewki -Komplet skóry z boczkami (fotele kubelki) -Tylne Lampy Led na wzór 2-lifta -Przednie Lampy zespolone Czarne w środku + Bi-xenon -8 Głośników Bose -Całe podświetlenie środka Led -Kierownica S4 -Usunięcie A4 i 2.8 z klapy -Ramka grilla czarny mat Z nowości: -17'' s-line z pięknymi michelinami -Radio Pioneer MVH-8200 z DVD -Przyciemnione szyby wszystkie -Nabita Klima Plany: -Montaż spryskiwaczy lamp juz tylko tyle zostalo!!!! -RAMKI KLUBOWE zrobione Stare siedzenia i kierownica Nowe Kierunki Boczne Zimowa mała sesja: nowe Fotki przyciemnione szyby i felgi 17'' I podgladowa fotka nowego radia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 jak zrobisz zdjęcia i bedziesz gotowy je wkleić daj znać , to odblokuję temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 no to wklejaj fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-skom Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 fotki juz sa oceniajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 fajna V-ka, gratki lamp , jeszcze gleba i koło i będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-skom Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 najpierw kola Planowane 17 z s-line a gleba hmmm moze same sprezyny -30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 najpierw kola Planowane 17 z s-line a gleba hmmm moze same sprezyny -30 pięknie tylko szkoda, że 17 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Znajoma A4 Dobre mody zrobione, ty je robiłeś czy poprzedni właściciel z forum A kierunki kto zapomniał zmienić Zapraszamy we Czwartek na spota to obczaimy z bliska autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-skom Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Ja wszystko robiłem była na forum??? Ja ją kupiłem z Tarnobrzega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Fajne autko Ale moim skromnym zdaniem - zamiast zmieniać radio na nieori - spróbuj wyrezać navi pod 2 din. Jakoś nieoryginalne radia mi się w ogóle nie podobają Ale dotychczasowe mody wyglądają fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-skom Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Myślałem o tym ale to się robią koszta duże chyba....nie? u mnie nic nie pasuje... climatronic inny konsola tunel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Myślałem o tym ale to się robią koszta duże chyba....nie? u mnie nic nie pasuje... climatronic inny konsola tunel Taka przeróbka to faktycznie koszt około 1500 PLN. Ale biorąc pod uwage to, że zakup porządnego radia do auta to koszt nieco tylko mniejszy - warto troszke więcej wydać i mieć ładnie w środku (i ori). Poza tym, przy okazji mógłbyś zrobić lifta w środku To by dopiero świetnie wyglądało Ale wiadomo - wszystko zależy od kasy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zacznij od podświetlanych kratek od nawiewu które wchodziły w lifcie 99r, mnie kosztowały dobrą flachę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-skom Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 co do polifta w środku to kratki podświetlane pewnie wpadną a co do 2 Din co myślicie o wyrzezaniu takiego czegoś jak f16myśliwiec czy też dsz33 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=74049.15 żeby nie było że nic się nie dzieje dziś założone dymione kierunki boczne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto-team Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 dobrze jest a bedzie jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 dobrze jest a bedzie jeszcze lepiej Nawet więcej! Jest znakomicie a będzie fantastycznie (grający w Hattrick-a wiedzą o co chodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-skom Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 możecie się wypowiedzieć czy wybór 17 z s-line jest dobry??? cena za nie to 1000zl z oponami ale opony są 205/50 i takie średnie narazie koleś mi je trzyma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 No, no, ładny wózek :-) Środek mi się bardzo podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 fajna i na wypasie:D powodzenia w modzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-skom Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Z nowości: Ramki Klubowe tylna półka ciemna zamiast jasnej nowa popielniczka tylna z klapka 2x org. przełączniki podgrzewanych siedzeń zostało zrobić wiązkę Zreanimowany silniczek przełączania nawiewu V70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi