Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] A4 B5 po lifcie a Audi Concert II z CD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W B6 i owszem jest róznica, BOSE gra wystarczajaco, ale w B5 tak nie jest i jak ktoś mówi że concert 1 czy tam 2 gra lepiej od niefabrycznego to jest w mega błedzie, nawet na głosnikach nokia sound :gwizdanie: pod niefabrycznym radiem(tylko dobrym radiem nie marketowcem do 250zł) fabryczne głosniki dopiero pokażą jak grają, a uwierz graja tak jak na tej konfiguracji wspomnianej pod seryjnym bose w przypadku B5 :gwizdanie:

od radia najwiecej zalezy i możliwosci ustawień w nim, czego w concertach, symphony i rnsach nie ma :gwizdanie:

też kiedys tak zachwalałem concerta1 :gwizdanie: do pewnego momentu

Opublikowano

Słyszałem na temat słabej jakości dźwięku B5 i zgadzam się z tym co piszesz. :good: podobno nawet Bose nie gra tak jak na ten system przystało.

Jak napisałeś o korekcjach, to podsunąłeś mi pytanie jak by grał Concert II w B5 zakodowany pod Bose podłączony pod głośniki nokia sound. :mysli:

Może ktoś już próbował..... :mysli:

Może ktoś spróbuje ja niestety nie mam B5. :>

Opublikowano

Słyszałem na temat słabej jakości dźwięku B5 i zgadzam się z tym co piszesz. :good: podobno nawet Bose nie gra tak jak na ten system przystało.

Jak napisałeś o korekcjach, to podsunąłeś mi pytanie jak by grał Concert II w B5 zakodowany pod Bose podłączony pod głośniki nokia sound. :mysli:

nie grałby wogóle, bo bose w B5 to 4 głosniki spiete pod wzmacniacz, a nokia to tylko dwa tylne głosniki, prżód gra pod radiem

Opublikowano

nie grałby wogóle, bo bose w B5 to 4 głosniki spiete pod wzmacniacz, a nokia to tylko dwa tylne głosniki, prżód gra pod radiem

No tak rozpędziłem się :confused4:, sam zakładałem u siebie Bose, a w B6 jest przecież tak samo.