fireman tom Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Witam! czy jest jakaś możliwość naprawy klocka ze złamanymi sprężynkami tak aby nie latał po zacisku?? Klocki w dobrym stanie jedynie sprężynki się połamały i strasznie tarabani
mlodyy Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 chodzi Ci o tylne klocki i ten drut ??? jeśli tak możesz ze starych jakiś tam klocków wyjąc i do tych przynitować
fireman tom Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2011 chodzi o przednie klocki. w starych też miałem ułamane. najgorsze jest to że sam dokładnie nie wiem jakie dokładnie klocki powininem mieć bo jak ostatnio wymieniałem to pan w sklepie mi tak dobrał że były o 2mm za długie a innych nie mieli i nawet nie potrafił powiedzieć jakie to powinny być. Kupiłem tamte i piłowałem po 2mm z każdej strony:(
Dev Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 do tego auta były dwa rodzaje zacisków i co za tym idzie klocków najlepiej bedzie jak zrobisz sobie SWAP-a na 288/25mm
fireman tom Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2011 zacisk lukas, zwykłe tarcze nie wentylowane 288 mm bodajże
fireman tom Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2012 Mój stary klocek ma wymiary jak poniżej (wybaczcie brak profesjonalizmy:)). Czy jest ktoś w stanie podać oznaczenie takie klocka, najlepiej Lukas??
Dev Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 ciężko zajrzec do ktalogu TRW ????? GDB826 http://outcat-cs.tecdoc.net/ows/pl/2C99BF84FBFB68303E5C764A1C5AF0E5.ows_cs1182.srv?dlg=CtxCtrDocumentServer&action=GetArticleDocument&docId=19280 klocek który podałes nie jest do Twojego auta co prawda pasuje ale nie jest prawidłowo dobrany
fireman tom Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2012 Możesz jakos wyjaśnić to że nie jest do mojego auta ale pasuje??
fireman tom Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2012 Link mi sie nie otwiera. Nie wiem co jest grane ale klocek zmierzyłem i stare klocki które miałem (załączone zdjęcie) pasuja jak ulał. Jeśli to możliwe to mógłbyś podać jaki ewentualny klocek marki TRW będzie miał taki wymiar?
Dev Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 nie cuduj, kup takie klocki jak Ci podalem i bedzie dobrze
Rekomendowane odpowiedzi