davidoff82 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Koledzy ma ktoś taki schowek? Albo czy ktoś wie czy bedzie pasować do przedlifta? http://allegro.pl/schowek-na-okulary-vw-audi-skoda-seat-i2017864595.html ewentualnie moge miec jeszcze schwoek o takim numerze tylko czy podejdzie?: 5P0 857 465 B
IDUAL Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Masz podany rozstaw srób zmierz u ciebie jaki masz. Zresztą w aukcji jak byk pisze AUDI A4 OD 94 -01 więc nie bardzo rozumie o co pytasz. Chyba że chodzi ci o to czy wiochy nie bedzie.
davidoff82 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2012 Masz podany rozstaw srób zmierz u ciebie jaki masz. Zresztą w aukcji jak byk pisze AUDI A4 OD 94 -01 więc nie bardzo rozumie o co pytasz. Chyba że chodzi ci o to czy wiochy nie bedzie. no tak nie doczytałem , ale może dlatego że wczesniej oglądałem inne aukcje i tam nie było pelnego opisu a tą wrzuciłem dla przykładu moja wina podtrzymuje pytanie o zasadność tego zakupu, kwestię wygody i czy ktoś ma taki schowek
IDUAL Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Kupuj jak ci potrzebny ja mam schowek ori w skodzie fajna rzecz choć akurat trzymam w nim wszystko tylko nie okulary.
pablo_ua4 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Kupuj jak ci potrzebny ja mam schowek ori w skodzie fajna rzecz choć akurat trzymam w nim wszystko tylko nie okulary. bo tam wszystko inne wchodzi tylko nie okulary hehehe
davidoff82 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2012 Kupuj jak ci potrzebny ja mam schowek ori w skodzie fajna rzecz choć akurat trzymam w nim wszystko tylko nie okulary. bo tam wszystko inne wchodzi tylko nie okulary hehehe to gdybanie czy fakty?
pablo_ua4 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 kolego powaznie tam jest ciezko zmiescic jakie kolwiek okulary lipnie jest ten schowek zrobiony nie polecam moda
Fintosz Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 w którym miejscu ten schowek się znajduje?
davidoff82 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 w którym miejscu ten schowek się znajduje? zamiast rączki przy podsufitce......
lapsik Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 W schowku mieszcza sie okulary .... chyba ze mowa o jakichs wielkich lanserskich to bedzie problem. pier**l faktycznie fajny ... ale jesli sie nie mialo takiego bajeru to pozniej ciezko sie przestawic, mimo iz miaem takowy to okulary i tak walaly sie po calym aucie Jesli jestes systematyczny by tam je chowac bierz w ciemno.
davidoff82 Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 koledzy a montował ktoś od opla? teoretycznie rozstaw śrub ten sam. Ktoś widział, montował, coś wie w temacie???
Rekomendowane odpowiedzi