Dikson Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Proszę o opinie: Podczas skrętu kierownicą(ale tylko przy nagłym mocnym skręcie w lewo lub w prawo) wydobywa się stuk obok koła(skręt w lewo stuk z lewej strony i to samo z prawej strony).Czy można stwierdzić na trzepakach co to może być?
zibi66 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Warto wjechać na kanał i zobaczyć co się dzieje z drążkami i sworzniami przy okazji zobacz jak wyglądają gumy na przegłubach,myśle że na tzepaku może coś pokazać,może też być problem z maglownicą.
Dikson Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2012 W przyszłym tygodniu podjadę na trzepaki.Jak coś zdiagnozuję napiszę może się komuś przyda.
zibi66 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zobacz jeszcze czy nie masz lużnego akumulatora bo czasami tam też mogą iść jakieś odgłosy.
Byku Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 miałem coś podobnego tylko u mnie stukało podczas skręcania jak kręciłem kołem podczas powolnej jazdy, kiedy ruszałem i niestety maglownica poszła do regeneracji a i przy okazji drążki kierowcicze końcówki też zostały wymienione
Dikson Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Problem zdiagnozowany. Akumulator lata jak psu jaj...Dziś muszę zobaczyć dlaczego nie jest dokręcony.
zibi66 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Jednak miałem racje, masz problem z głowy,zapomniałeś dokręcić czy jakaś inna przyczyna?
Dikson Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2012 Przyznam sie że od zakupu samochodu (1,5 roku)wymieniłem w nim wszystko od podsufitki,kierownice,rns,BT,fotele,boczki,zawieszenie,itd a do akumulatora nie zaglądałem:d śruba była całkowicie odkręcona a mocowanie sobie latało:d
Rekomendowane odpowiedzi