Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] A4 Avant by Mathieusz1989 :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym przedstawić moją Audi :)

w skrócie: Audi kupione poprzez kuzyna na Litewskiej giełdzie, sprowadzone w marcu 2011 z Francji, sprawdzone czujnikiem lakieru, nie bity nie szpachlowany, szyby w oryginale, maska i błotniki malowany ale jak na 10 lat to chyba norma :)

A4 Avant 1.9 TDI, AJM 115 KM, przebieg 276 tys., srebrny 2001 r

Coś z wyposażenia: Wbudowane radio Audi Symphony, CB Johny II :) reszta chyba jak w większości aut :) klimatronic, bez skóry, Asr...

Koła lato alu audi 15'' Continental conticontact 2 205/60/15; zima alu audi 15'' Debica frigo 2 195/65/15 :)

Mechanika: standard narazie bez żadnych zmian, zawieszenie ori audi (jeszcze ok)

Dotychczas wymieniony rozrząd (Dayton, Ina), wiatrak chłodnicy, wiatrak klimy, oleje i filtry (Total Quartz Ineo 504/507 5W30) - taki był taki zalałem. po 13 tys wziął 0,5 l

Typowe ''rodzinne autko'' na codzień :)

Zdj_cie0000.jpg

a4_018.jpg

a4_024.jpg

a4_032.jpg

Fotki tylko takie, świeżych jeszcze nie mam, te są z dnia kiedy odbierałem auto. ale z czasem uzupełnie :)

Mogę się jeszcze podzielić inf dlaczego auto z Francji kupione na Litwie?

Może ktos z Was słyszał kiedyś o kupowaniu auta właśnie tam. Jedne z największych giełd samochodowych w Europie. zdarzają się oszustwa i sprzedawanie "nie bitych od dziadka z Niemiec" ale większość Litwinów robi tak......>>>> Bierze lawetę (tira) i jedzie np do takich Niemiec, Belgi, Francji i "czyści" komis czyli bierze wszystko co stoi na placu. Właścicielowi komisu to jak najbardziej na rękę ale sprzedając 10 aut na raz daję niezły upust. Litwin jedzie do siebie z tymi autami i staje na giełdzie. Sprzedaję je nie myjąc ich, nie naprawiając nie kręcąc liczników. NIC! kto ma znajomości na Litwie to jak np mój kuzyn dostaje mms z fotką auta i cenę i szczerze to kupuje auto jak ono jeszcze nie wjechało do Polski. Tak samo było z moim audi. Kupione od handlarza z którym on robi juz interes kilka lat. Ktoś może powiedzieć ze kupowanie kota w worku ale opłaciło się "technicznie'' i oczywiście finansowo :)

Opublikowano

Może więcej fotek?? i lepszym kalkulatorem :mysli: Wnętrze np.

Z opisu wynika, że 2din a wiec jakiś plus już jest :decayed:

Ogólnie z tej małej ilości info wynika, że nawet fajne autko :wink4:

Opublikowano

Jaka koza :blink: rok temu moja taka była :decayed: mało zdjęć żeby coś więcej napisać....

Opublikowano

zapraszamy na spoty :wink4:

Opublikowano

ładne auto

Opublikowano

Fajna baza do modów, rocznik fajny, świeże w miarę to autko.

Mnie się podoba, bezawaryjności życzę.

PS. Jakbyś nie napisal że 276 tysi to patrzac zdjęcie od razu powiedzialbym ze jest 352 tysie :mysli:

Opublikowano
  • Autor

No tak jak pisałem zdjęć świeżych nie mam a te są takie niezbyt :P

po zakupie wystarczyło pojechac na myjnie wyprac tapicerka, poźniej polerka i wszystko 10 lat młodzsze się wydaje :)

życzenia bezawaryjności by się przydały chociaż juz jest podejżenie uszczelki pod głowicą bo woda gdzieś znika, dymi na biało, problemy z ogrzewaniem:P

Opublikowano

PS. Jakbyś nie napisal że 276 tysi to patrzac zdjęcie od razu powiedzialbym ze jest 352 tysie :mysli:

a po czym wnioskujesz ? skaner w oku czy jak ... czy to ze brudny dywanik to pewnie z 70 tys wiecej :D

Opublikowano

a po czym wnioskujesz ? skaner w oku czy jak ... czy to ze brudny dywanik to pewnie z 70 tys wiecej :D

No na liczniku wygląda, jakby było 352kkm, bo rozmazane jest.

Opublikowano

no spójrz na zdjęcie licznika......

Opublikowano
  • Autor

Zapewniam ze na zdjeciu jest 262 tys a teraz mam 276 :D

Opublikowano

ja noszę okulary ale widze "do szyku" ma 352 co nie znaczy że jest to jakieś bardzo złe

Opublikowano
  • Autor

Oj Koledzy, Koledzy :> po co niby miałbym kłamać ile jest na liczniku? :mysli: zapewniam jeszcze raz że na tamtym zdjęciu jest 262 z kawałkiem a dla rozwiania wszystkich wątpliwości jutro postaram się dodać nowsze zdjęcia i oczywiście wyraźne zdjęcie licznika z aktualnym 276 z hakiem :decayed::wink4:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 18:52_________________________________________________Proszę bardzo :) zdjęcie licznika :Pzdjcie0070qn.jpg

Uploaded with ImageShack.us