marek.cym 0 Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 witam. po wyrwaniu z kapcia na zawalonej krzyżówce moje audi zaczęło dziwnie drgać i szarpać. wydawał dźwięk jakby chodził na dwóch tłokach. po przejechaniu 100 metrów wszystko się uspokoiło jestem zielony. proszę o pomoc. czy to mogą być świece do wymiany czy może pompa? dodam że jak jest zimno to dość ciężko odpala z góry dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jay_Z 0 Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Świece działają tylko jak samochód jest zimny przy zapalaniu. Ja bym szukał przyczyny właśnie w układzie wtryskowym, a przyczyn może być wiele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek.cym 0 Posted January 4, 2012 Author Share Posted January 4, 2012 gdzieś słyszałem że turbina może być zawalona jakimś syfem. czy taka możliwość wchodzi w grę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jay_Z 0 Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Podepnij pod kompa to się dużo dowiesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek.cym 0 Posted January 4, 2012 Author Share Posted January 4, 2012 dzięx Link to comment Share on other sites More sharing options...
vauxhall95 1 Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 silnik byl rozgrzany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek.cym 0 Posted January 4, 2012 Author Share Posted January 4, 2012 właśnie nie. przejechałem jakieś 500 metrów Link to comment Share on other sites More sharing options...
vauxhall95 1 Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 popychacze sie pewnie zawiesily.Rob tak dalej a skonczy sie na glebszej usterce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek.cym 0 Posted January 4, 2012 Author Share Posted January 4, 2012 no właśnie staram się tak nie robić.. a czy teraz mogło się coś stać?> bo potem jechał już normalnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
vauxhall95 1 Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 to sie okaze w praniu,napewno jakis podzespol juz nie jest w takim stanie jak byl,nie mowie ze zaraz sie urwie badz cos.To zalezy,nie sa to nowe samochody tylko juz maja kupe KM nalatane Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek.cym 0 Posted January 4, 2012 Author Share Posted January 4, 2012 no tak to jest fakt.. ale mimo to świetnie się nimi jeździ. dzięki kolego za diagnozę i pocieszenie że to jednak nie pompa:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts