junior_tdi 0 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Sorry Pany, czy ktoś widział gdzieś takie lampki na Avancie? Tylko nie piszcie, że wiocha, że odpust, i że ogólnie kupa, Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
radimm 14 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 widzialem avanta z takimi lampkami - w nocy wygladalo to niezle, w dzien pewnie gorzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior_tdi 0 Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 ja zamówiłem do siebie takie tylko że RED-SMOKE, z ciemnym środkiem, jak przyjdą to założę i pokażę [br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 11:33_________________________________________________wg mnie jedyne sensowne lampy do b5 avanta, poza fabryką Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepik 1 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Jaki koszt tych lamp? Podejdą do przedlifta? Najlepiej daj link do aukcji Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior_tdi 0 Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 Jaki koszt tych lamp? Podejdą do przedlifta? Najlepiej daj link do aukcji http://allegro.pl/lampy-tylne-diodowo-led-audi-a4-b5-94-00-avant-r-s-i2037549459.html z treści aukcji wynika że podejdą są też z jasnym tym środkiem, poszukaj dobrze na allegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepik 1 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Jaki koszt tych lamp? Podejdą do przedlifta? Najlepiej daj link do aukcji http://allegro.pl/lampy-tylne-diodowo-led-audi-a4-b5-94-00-avant-r-s-i2037549459.html Dzięki Cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior_tdi 0 Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 Jaki koszt tych lamp? Podejdą do przedlifta? Najlepiej daj link do aukcji http://allegro.pl/lampy-tylne-diodowo-led-audi-a4-b5-94-00-avant-r-s-i2037549459.html Dzięki Cena no fakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
radimm 14 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 te z ciemnym srodkiem nawet wygladaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
paput 1 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 ciemne wnętrze z jasnym będzie lipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior_tdi 0 Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 te z ciemnym srodkiem nawet wygladaja ciemne wnętrze z jasnym będzie lipa w poniedziałek powinny mi dojść to jak tylko założę to zobaczymy jak to na ciemnym aucie wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
paput 1 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 te z ciemnym srodkiem nawet wygladaja ciemne wnętrze z jasnym będzie lipa w poniedziałek powinny mi dojść to jak tylko założę to zobaczymy jak to na ciemnym aucie wygląda kupiłeś szacun trochę z tymi cenami to przesadzają, ori lampy do innych nowszych modeli są tańsze niż te do starego b5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior_tdi 0 Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 te z ciemnym srodkiem nawet wygladaja ciemne wnętrze z jasnym będzie lipa w poniedziałek powinny mi dojść to jak tylko założę to zobaczymy jak to na ciemnym aucie wygląda kupiłeś szacun trochę z tymi cenami to przesadzają, ori lampy do innych nowszych modeli są tańsze niż te do starego b5 dostałem w prezencie :decayed: ciekawy jestem efektu, miałem w planach kupic zwykłe lexusy uszkodzone i samemu wysadzić ledami mniej więcej w takim układzie jak są tutaj. naciąłem się przypadkiem na lampy, ktoś na audizine się pytał o te lampy ale nikt nie wiedział, przegrzebałem alledrogo i się znalazły Link to comment Share on other sites More sharing options...
radimm 14 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 kurde fajne prezenty dostajesz tylko pozazdroscic jak zalozysz pochwal sie fotkami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armi 2 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Indywidualność kosztuje Ledy takie jak moje (z czarnym środkiem) są dostępne tylko na ebay-u, w dodatku za sporą kasę. Ale przynajmniej pojedyńcze osoby takie ledy będą mieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avancik 0 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 kiedyś dzwoniłem do gościa z allegro i pytałem o takie lampy...i mianowicie dowiedziałem się że jest gwarancja 2 lata....a po dwóch latach jak się spali taka dioda to ponoć nic nie da się zrobić bo są nie wymienialne...tak powiedział gość który je sprzedawał, a już dużo aut widzę na mieście z popalonymi tymi diodami...i wygląda to nie ciekawie ps. są też ciemne Link to comment Share on other sites More sharing options...
radimm 14 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 kiedyś dzwoniłem do gościa z allegro i pytałem o takie lampy...i mianowicie dowiedziałem się że jest gwarancja 2 lata....a po dwóch latach jak się spali taka dioda to ponoć nic nie da się zrobić bo są nie wymienialne...tak powiedział gość który je sprzedawał, a już dużo aut widzę na mieście z popalonymi tymi diodami...i wygląda to nie ciekawie nie ma ryzyka - nie ma zabawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avancik 0 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 no ale wydać 750 i po dwóch latach mieć "co drugi wystąp" to Link to comment Share on other sites More sharing options...
radimm 14 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 oczywiscie masz racje, ale z drugiej strony patrzac po naszym forum, ludzie tu takie rzeczy rezaja ze wymiana tych diod raz dwa bedzie opanowana Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior_tdi 0 Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 jeśli w ciągu dwóch lat jakaś dioda padnie to luz bo gwarancja, a jak później to będziemy rezać Link to comment Share on other sites More sharing options...
paput 1 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 jeśli w ciągu dwóch lat jakaś dioda padnie to luz bo gwarancja, a jak później to będziemy rezać ciekaw jestem jak to będzie wyglądać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts