Jump to content
IGNORED

[ALL B5] Tylne Lampy LED Avant, czy ktoś ma na aucie?

junior_tdi

Recommended Posts

widzialem avanta z takimi lampkami - w nocy wygladalo to niezle, w dzien pewnie gorzej :decayed:

ja zamówiłem do siebie takie tylko że RED-SMOKE, z ciemnym środkiem, jak przyjdą to założę i pokażę :hi:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 11:33_________________________________________________wg mnie jedyne sensowne lampy do b5 avanta, poza fabryką :)

Jaki koszt tych lamp? Podejdą do przedlifta?

Najlepiej daj link do aukcji :wink4::decayed:

te z ciemnym srodkiem nawet wygladaja :good::decayed:

ciemne wnętrze :kox: z jasnym będzie lipa

w poniedziałek powinny mi dojść to jak tylko założę to zobaczymy jak to na ciemnym aucie wygląda :)

kupiłeś :shocked: szacun :decayed: trochę z tymi cenami to przesadzają, ori lampy do innych nowszych modeli są tańsze niż te do starego b5

w poniedziałek powinny mi dojść to jak tylko założę to zobaczymy jak to na ciemnym aucie wygląda :)

kupiłeś :shocked: szacun :decayed: trochę z tymi cenami to przesadzają, ori lampy do innych nowszych modeli są tańsze niż te do starego b5

dostałem w prezencie :decayed: :decayed: :decayed: ciekawy jestem efektu, miałem w planach kupic zwykłe lexusy uszkodzone i samemu wysadzić ledami mniej więcej w takim układzie jak są tutaj. naciąłem się przypadkiem na lampy, ktoś na audizine się pytał o te lampy ale nikt nie wiedział, przegrzebałem alledrogo i się znalazły :decayed:

kurde fajne prezenty dostajesz :D tylko pozazdroscic :kox: jak zalozysz pochwal sie fotkami :)

Indywidualność kosztuje :naughty:

Ledy takie jak moje (z czarnym środkiem) są dostępne tylko na ebay-u, w dodatku za sporą kasę.

Ale przynajmniej pojedyńcze osoby takie ledy będą mieć :)

kiedyś dzwoniłem do gościa z allegro i pytałem o takie lampy...i mianowicie dowiedziałem się że jest gwarancja 2 lata....a po dwóch latach jak się spali taka dioda to ponoć nic nie da się zrobić bo są nie wymienialne...tak powiedział gość który je sprzedawał, a już dużo aut widzę na mieście z popalonymi tymi diodami...i wygląda to nie ciekawie

ps. są też ciemne

2037549490

kiedyś dzwoniłem do gościa z allegro i pytałem o takie lampy...i mianowicie dowiedziałem się że jest gwarancja 2 lata....a po dwóch latach jak się spali taka dioda to ponoć nic nie da się zrobić bo są nie wymienialne...tak powiedział gość który je sprzedawał, a już dużo aut widzę na mieście z popalonymi tymi diodami...i wygląda to nie ciekawie

nie ma ryzyka - nie ma zabawy :decayed:

oczywiscie masz racje, ale z drugiej strony patrzac po naszym forum, ludzie tu takie rzeczy rezaja ze wymiana tych diod raz dwa bedzie opanowana :wink4:

jeśli w ciągu dwóch lat jakaś dioda padnie to luz bo gwarancja, a jak później to będziemy rezać :decayed:

ciekaw jestem jak to będzie wyglądać :naughty: