turzol Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Opublikowano 29 Lutego 2012 Pora zmienić dekory na coś ciekawszego, więc zanabyłem taki oto komplecik 1NK Możliwe, że w tym tygodniu znajde chwilę na montaż. Niestety dekor nad schowkiem pasażera bez emblematu Q. Osobno nikt nie chciał sprzedać więc musiałem pofatygować się po nowy dekor do ASO. Dodatkowo żarniki w xenach niemal równocześnie powiedziały papa, więc zaopatrzyłem się w nowe ori
marcin_o23 Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 fajna a4, dobre wyposażenie i ciekawe plany, powodzenia w ich realizacji
turzol Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 Recaro Innych stołków jak Recaro w następnym moim aucie sobie nie wyobrażam Jak tylko temperatury będą na większym plusie to komplet Recarosów przejdzie gruntowne czyszczenie i zabezpieczenie odpowiednimi kosmetykami.
turzol Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Opublikowano 2 Marca 2012 Żeby ogarnąć oświetlenie tablicy zakupiłem wszystko nowe łącznie z wiązką i klamką. Lampki LED pochodzą z B8. Kształtem niestety nie pasują do otworów w blendzie z B6, także będzie trzeba rezać konkretniej
grzes1150 Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Zapodaj tylną dokładkę z 1,8T i wystaw wydechy Dobrze że te drzewiane listwy wywalasz Plany masz mocne. Zapowiada się jedno z ładniejszych tdi w b6
turzol Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Opublikowano 2 Marca 2012 Zapodaj tylną dokładkę z 1,8T i wystaw wydechy Dobrze że te drzewiane listwy wywalasz Plany masz mocne. Zapowiada się jedno z ładniejszych tdi w b6 Zderzak tył jest już zakupiony z S4 Końcówki wydechów będą od Ultera. Czekam na przedni z PDC od S4 i mogę się umawiać z lakiernikiem
piterdzg Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 ale wypieszczona niunia ;-))cudo.powiedz mi czego używasz do lakieru jakiś wosk coś koloryzującego czy polerka??
turzol Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 ale wypieszczona niunia ;-))cudo.powiedz mi czego używasz do lakieru jakiś wosk coś koloryzującego czy polerka?? Póki co to auto wosku nie widziało Zostało tylko dokładnie umyte i wyglinkowane, lakier przeleciałem jedynie QD Chemical Guys ProDetailer. Czekam na cieplejsze dni i bedzie full korekta lakieru i powłoka kwarcowa Cquartz. Póki co kilka nowych fantów wskoczyło do środka. Dekory 1NK już na swoim miejscu Zamontowałem również ori system Isofix na tylną kanapę. Zapragnąłem mieć schowek w full opcji czyli ze zmieniarką, lodówką więc dopiąłem swego Chromy z B7 dzisiaj przed chwilą odebrane z ASO, nie wytrzymałem i od razu zamontowałem. Podświetlany uchwyt na kubek, przycisk ESP, kontrolka Airbag Off, aktywator PDC. Przyciski oczywiście zakupione z myślą o przyszłych modach
marcin_o23 Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 ile cię kosztował isofix w aso?? może być na pw
turzol Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Opublikowano 9 Marca 2012 Dzisiaj zrobiłem podmianke starych sprysków na mgłowe grzane . Różnica w zmywaniu jest kolosalna Poniżej krótki filmik http://vimeo.com/38239965
szczawik Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 ile za isofix dawales w salonie? suuper furka, coraz lepiej wyglada!
turzol Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Opublikowano 13 Marca 2012 Dorwałem ori lotkę z S4 i dzisiaj zrobiłem małą przymiarkę jak leży na aucie Zanim zamontuje na stałe musi został przemalowana...
marcin_o23 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 lotka s-line no ładnie, niby kawałek plastiku ale robote robi , piekne auto i fajne, przemyslane mody
turzol Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Opublikowano 13 Marca 2012 thx marcin_o23 Do szczęścia brakuje mi przedniego zderzaka z S4 z PDC i spryskami i parę dupereli z ASO i skompletowany mam cały S4 Bodykit. Nie liczę lusterek z S-y bo nie widzą mi się do całości. Lusterka idą tylko na wymianę na wersje z pamięciami ,składaniem i fotochromem, jak tylko uda się takie namierzyć. Zanim zawitam u lakiernika z gratami chce zderzak na tył z S4 zarzucić i podjechać do tłumikarzy żeby dopasowali mi końcówki wydechów pod niego. Na 1-fotce widać też ramię wycieraczki tylnej z Audi Q5 z piórem aero, które wrzuciłem dzisiaj w przerwie na kawę w pracy
Rekomendowane odpowiedzi