Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Avant EbonyPearl quattro Schwarzer Himmel SolarDach ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taa... Nawet ten sam nr czesci mam na niej, kupowałem od vwwroclaw z allegro ale to chyba aso jest, atrapa przyjechała z czarną ramką i grafitową kratą, mi to pasiło bo górę taka samą miałem.

Zobacz na tą aukcję na zdjęciu jakby grafit a w opisie czarny mat.

http://allegro.pl/kratka-zderzaka-srodkowa-audi-a4-b6-s4-czarny-mat-i6359324924.html

Opublikowano

W opisie czarny mat to o ramkę chodzi :eusathink:

Opublikowano

W aukcji jest napisane że :

ramka- czarny mat

kratka- czarny mat

Czyli niby tak jak Artur kupił wsio black, a zdjęcie jest z grafitową kratą i taka ja mam też, ale to by dziwne było zwłaszcza że te same nr mają....

Opublikowano

Tak przeglądam i znalazłem jeszcze coś takiego

b6s.jpg

I bądź tu mądry ;)

Edytowane przez Tomi_81

Opublikowano
  • Autor

W aukcji jest napisane że :

ramka- czarny mat

kratka- czarny mat

Czyli niby tak jak Artur kupił wsio black, a zdjęcie jest z grafitową kratą i taka ja mam też, ale to by dziwne było zwłaszcza że te same nr mają....

Faktycznie na zdjęciu niby kratki są grafitowe, teraz mi klina wbiłeś :) Innych nr nie ma w ETCE dla czarnej kratki więc może teraz takie jak kupiłem produkują?

Opublikowano

Może tak być, zobacz na fote od Tomka zestaw z czarną dolną kratą , więc to nie pomyłka jednak taki zestaw musi być, ciekawe czy z chromowana ramka krata jest w graficie sprzedawana w dalszym ciągu.

Uszaty niby są dwie, ale tu nie chodzi o ramkę (chrom czy czarny) tylko o kolor kraty w środku, bo wychodzi na to że też w obiegu są dwa grafit i czerń.

Opublikowano

Kiepsko to wygląda jak są kratki czarne (chodzi o środek) tym bardziej że górę masz w graficie ale to moje zdanie

Opublikowano
  • Autor

Kiepsko to wygląda jak są kratki czarne (chodzi o środek) tym bardziej że górę masz w graficie ale to moje zdanie

Miałem kratkę dolna z chrom ramka i w planach malowanie ramki Plastidipem. Tam żeberka były w graficie. No ale sprzedałem i kupiłem ori czarna i żeberka sa takie wiec co na to poradzę. Nie będę już świrować z kolorami tym bardziej ze to ostatnie miesiące jak jeżdżę B6 ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Zmiana jednak?

Opublikowano
  • Autor

Kolega z pracy chce ode mnie kupić co mi bardzo odpowiada bo będę miał ją na oku cały czas ;)

Opublikowano

Czyli decyzja juz raczej zapadla mowisz?

Opublikowano
  • Autor

Raczej tak, chyba że w ostatniej chwili się kolega rozmyśli, wtedy przetrzymam jeszcze z rok czasu bo aż takiego parcia na sell nie ma.

Z resztą ja sie mocno z autami związuje i raczej na długie lata :)

Opublikowano

Szkoda że pogoniłeś tą z chromem bo mi wala się ori czarna ramka od s4 to bym Ci ją wysłał i kratki byś sobie zamienił :wink:

Fack jak zwykle rychło w czas :decayed: ech.....

Opublikowano
  • Autor

Szkoda że pogoniłeś tą z chromem bo mi wala się ori czarna ramka od s4 to bym Ci ją wysłał i kratki byś sobie zamienił :wink:

Fack jak zwykle rychło w czas :decayed: ech.....

:( A pytałem na forum i nawet w działach sprzedaży i 0 odezwu. Ehhh

Opublikowano

Raczej tak, chyba że w ostatniej chwili się kolega rozmyśli, wtedy przetrzymam jeszcze z rok czasu bo aż takiego parcia na sell nie ma.

Z resztą ja sie mocno z autami związuje i raczej na długie lata :)

To co w planach?
Opublikowano
  • Autor

3.0TDI Q, tylko kwestia jeszcze wyboru budy i rocznika :D Raczej od 2010r w gore.

Opublikowano

No właśnie tak to jest :decayed: ja głównie na B6D i Moje AUDI lookam, a inne działy to okazjonalnie i pewnie dlatego nie trafiłem na Twoje zapytanie :facepalm: no nic..... jak wpadnie Ci w ręce wersja z chromem to wiesz gdzie się zgłosić po czarną futrynę :wink:

Opublikowano
  • Autor

No właśnie tak to jest :decayed: ja głównie na B6D i Moje AUDI lookam, a inne działy to okazjonalnie i pewnie dlatego nie trafiłem na Twoje zapytanie :facepalm: no nic..... jak wpadnie Ci w ręce wersja z chromem to wiesz gdzie się zgłosić po czarną futrynę :wink:

Ja pogadam dzisiaj w ASO czy będę mógł zamienić na tą wersje z chromem. Pewnie nie bo juz ramka zamontowana, ale jak ją zdejmę i nie zostanie ślad to może łykną :)

Opublikowano

wiem nawet kto kupił :banan: hehe ale juz pocięty grill