jozek726 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 może głupie pytanie ale co daje solar ?
wladi Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 może głupie pytanie ale co daje solar ?Będziesz opierdol....jak byś wyszedł z solarium:D:D:Da tak na poważnie chłodzi wnętrze:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:)
turzol Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Opublikowano 27 Marca 2013 może głupie pytanie ale co daje solar ? wladi Solar wzbudza automatyczne przewietrzanie wnętrza kiedy auto stoi w nasłonecznionym miejscu. Nie wchodzisz jak do sauny tylko do schłodzonego wnętrza
Marcino87 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 kolejny gość co reza to po mnie ale modzik na prawdę myślę że przydatny
wladi Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 może głupie pytanie ale co daje solar ? wladi Solar wzbudza automatyczne przewietrzanie wnętrza kiedy auto stoi w nasłonecznionym miejscu. Nie wchodzisz jak do sauny tylko do schłodzonego wnętrza Turzol a co ja napisałem:p:p:pczytaj ze zrozumieniem:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
jozek726 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 może głupie pytanie ale co daje solar ? wladi Solar wzbudza automatyczne przewietrzanie wnętrza kiedy auto stoi w nasłonecznionym miejscu. Nie wchodzisz jak do sauny tylko do schłodzonego wnętrza fajny gadżet :kox:
MarianekZg Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Jeba....ny heheh to samo chciałem napisać turzol Grrrruuuuubbbbooooo modzisz grubo - zacne autko będzie lada chwila :slina: :good:
turzol Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Opublikowano 28 Marca 2013 Solar już siedzi Myślałem że zasłonka solara jest stała i nie będzie się chować (tutaj na forum tak wyczytałem), a jednak chowa się pięknie Jeszcze tylko kupić wtyczkę 2 pin do obsługi szyby solarnej, kodowanie sterownika AC i będzie hulać mam nadzieje
wladi Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Solar już siedzi Myślałem że zasłonka solara jest stała i nie będzie się chować (tutaj na forum tak wyczytałem), a jednak chowa się pięknie Jeszcze tylko kupić wtyczkę 2 pin do obsługi szyby solarnej, kodowanie sterownika AC i będzie hulać mam nadzieje Turzol czy Tobie też już na bańkę padło....grubo jedziesz z modami:slina::decayed::decayed:
Marcino87 Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Artur ruszył Ci podłączyłeś ?? bo ja dziś podłączyłem i mi ruszyło kręcił się wentylator
turzol Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Opublikowano 28 Marca 2013 Artur ruszył Ci podłączyłeś ?? bo ja dziś podłączyłem i mi ruszyło kręcił się wentylator Marcin nie podłączałem go jeszcze. Chce kupić wtyczkę 2-wtykową i piny a nie ciąć tej ori tylko spiąć razem jak fabryka . Muszę jeszcze namierzyć numerki, ale to chwila
Marcino87 Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Artur ruszył Ci podłączyłeś ?? bo ja dziś podłączyłem i mi ruszyło kręcił się wentylator Marcin nie podłączałem go jeszcze. Chce kupić wtyczkę 2-wtykową i piny a nie ciąć tej ori tylko spiąć razem jak fabryka . Muszę jeszcze namierzyć numerki, ale to chwila gdzieś by się znalazło wtyka i piny no ja jestem ciekaw jak to będzie się sprawdzać Ty jeszcze masz od solara przesłonkę a ja miałem problem z włożeniem czarnej ze zwykłego ale też jest piknie
turzol Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Opublikowano 28 Marca 2013 Artur ruszył Ci podłączyłeś ?? bo ja dziś podłączyłem i mi ruszyło kręcił się wentylator Marcin nie podłączałem go jeszcze. Chce kupić wtyczkę 2-wtykową i piny a nie ciąć tej ori tylko spiąć razem jak fabryka . Muszę jeszcze namierzyć numerki, ale to chwila gdzieś by się znalazło wtyka i piny no ja jestem ciekaw jak to będzie się sprawdzać podeślij Studiowałem wczoraj wątki o tym dachu na audizine i w Stanach gdzie wiadomo jaki jest klimat ludzie sobie chwalą ten wynalazek. Auto stoi pół dnia na pełnym słońcu, otwierasz a w środku nie ma duchoty , można śmiało wsiadać i jechać Dodatkowo w ELSIE wyczytałem, że kodując klimatronic na tryb solardach, sterownik nie zamyka całkowicie klap po wyjęciu kluczyka ze stacyjki tylko ustawia je na tryb filtracji/przewietrzania.
Marcino87 Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Artur ruszył Ci podłączyłeś ?? bo ja dziś podłączyłem i mi ruszyło kręcił się wentylator Marcin nie podłączałem go jeszcze. Chce kupić wtyczkę 2-wtykową i piny a nie ciąć tej ori tylko spiąć razem jak fabryka . Muszę jeszcze namierzyć numerki, ale to chwila gdzieś by się znalazło wtyka i piny no ja jestem ciekaw jak to będzie się sprawdzać podeślij Studiowałem wczoraj wątki o tym dachu na audizine i w Stanach gdzie wiadomo jaki jest klimat ludzie sobie chwalą ten wynalazek. Auto stoi pół dnia na pełnym słońcu, otwierasz a w środku nie ma duchoty , można śmiało wsiadać i jechać Dodatkowo w ELSIE wyczytałem, że kodując klimatronic na tryb solardach, sterownik nie zamyka całkowicie klap po wyjęciu kluczyka ze stacyjki tylko ustawia je na tryb filtracji/przewietrzania. poszukam i jak coś dam Ci cynka a to za***iście poczekajmy na lato podzielimy sie wrażeniami a sprawdzałeś ile prądu daje ??
miszka Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 fajna sprawa z tym solarem , szkoda że nie mam szyberdachu ogólnie furka daje radę
Rekomendowane odpowiedzi