lapsik Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Panowie moze ktos mi podpowie. W dolnej krawedzi drzwi znajduje sie gumowo-plastikowa listwa. Jest mocowana za pomoca wsuwanych spinek, ktore naklada sie na cos co przypomina nit (trzpien zakonczony grzybkiem). Mam maly problem posiadam listwe, spinki, ale nie mam tych "trzpieni" - zdania nie sa jedonoznaczna tj slyszalem ze sa plastikowe i mozna je sobie dokupic - chyba juz wszedzie szukalem i nie , pytalem w ASO i powiedzieli ze ten element jest rzyspawany do powiwrzchni drzwi i nie mozna go kupic - okreslili ja jako "integralna czesc drzwi" Pojecia nie mam gdzie tu prawda. Na 3 drzwiach mam te listwy a 4 lezy w bagazniku Moze ktos ten temat przerabial
chriss Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Tak jak pan w ASO powiedział kołki są przyspawane do poszycia drzwi i jest to jedna całość A z tego co wiem to takie listwy a zarazem drzwi pojawiły się bodajże po pierwszym lifcie czyli 97 roku chyba
lapsik Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 Tak jak pan w ASO powiedział kołki są przyspawane do poszycia drzwi i jest to jedna całość A z tego co wiem to takie listwy a zarazem drzwi pojawiły się bodajże po pierwszym lifcie czyli 97 roku chyba Kurcze to musze cos wykombinowac Ja mam co prawda 96 ale modelowo to jest 97 wiec by sie zgadzalo.
Maxcudo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Wstaw jakieś foto jak drzwi wyglądają z tymi pourywanymi trzymaniami
Łukasz 23 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Sprawa prosta masz drzwi od innego auta tj rocznikowo starszego gdzie nie było dolnych listew
asterix24 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Tak, masz drzwi wstawione od innego auta, wychodziły wersje z listwami i bez listew czyli "gładkie" drzwi twoja wersja jest z listwami ale te jedne drzwi są "obce" ja mam model z listopada 96 i jest to wersja z listwami a znajomy ma z roku 1995 i bez listew tak że nie wiem jak wychodziły te wersje
cetyr Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Najprościej będzie, jak dasz sobie przykleić tą listwę bezpośrednio na drzwi. Klei się podobno klejem takim samym jak do szyb. Rozpytaj po warsztatach
Rekomendowane odpowiedzi