areklp Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam, jak w temacie (niunia 1,9 tdi 90 km serce 1z) czy zdjęcie paska klimy (poluzowanie napinacza) wymaga zdjęcie całego przodu (zderzaka, itp) ? Będę wdzięczny za kilka słów. W opisach które znalazłem sugeruje się zdjęcie wszystkiego co wydłuży mi czas zabawy....., którego mi brakuje bo muszę powalczyć jeszcze z napinaczem wielorowkowego. Mam autko na wysokich podnosach, pieluch zdjęta, i widzę jedną śrubę na imbus, ale do drugiej (od napinacza) nie widzę. Zanim pokaleczę palce prośba o wasze opinie - doświadczenie. z góry dzięki i szerokiej. pozdrawiam al.
paweu1 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ściągasz osłone pod silnikiem i od dołu masz wystarczająco dobry dostęp żeby wymienić pasek. Imbus w dłoń i do roboty
yamahayzfr13 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dokładnie. Osłona i jechana.. Wez sobie latarke przy okazji
andrewsc Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Powinieneś dac rade od dołu. Na pewno dużo łatwiej będzie ze ściągnięciem pasa przedniego. Wymieniałem wczoraj z napinaczem. Jak coś to pisz pw.
MASATO Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 wystarczy kanał i bez problemu wymienisz bez demontażu przodu.
bin85 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Śruby są w miejscach zaznaczonych poniżej
Rekomendowane odpowiedzi