areklp 0 Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Witam, jak w temacie (niunia 1,9 tdi 90 km serce 1z) czy zdjęcie paska klimy (poluzowanie napinacza) wymaga zdjęcie całego przodu (zderzaka, itp) ? Będę wdzięczny za kilka słów. W opisach które znalazłem sugeruje się zdjęcie wszystkiego co wydłuży mi czas zabawy....., którego mi brakuje bo muszę powalczyć jeszcze z napinaczem wielorowkowego. Mam autko na wysokich podnosach, pieluch zdjęta, i widzę jedną śrubę na imbus, ale do drugiej (od napinacza) nie widzę. Zanim pokaleczę palce prośba o wasze opinie - doświadczenie. z góry dzięki i szerokiej. pozdrawiam al. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paweu1 0 Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Ściągasz osłone pod silnikiem i od dołu masz wystarczająco dobry dostęp żeby wymienić pasek. Imbus w dłoń i do roboty Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamahayzfr13 1 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Dokładnie. Osłona i jechana.. Wez sobie latarke przy okazji Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrewsc 0 Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Powinieneś dac rade od dołu. Na pewno dużo łatwiej będzie ze ściągnięciem pasa przedniego. Wymieniałem wczoraj z napinaczem. Jak coś to pisz pw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MASATO 2 Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 wystarczy kanał i bez problemu wymienisz bez demontażu przodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bin85 25 Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Śruby są w miejscach zaznaczonych poniżej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts