stanley Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 ano a teraz wzmacniam siły biorę syna :kox: a syn ile juz lat ma ??? "nada sie" ??? :naughty: :naughty: bracie jakich lat jeszcze roku nie ma ale trenować może już zacząć niech się chłopak uczy od najlepszych :evil: patologia nic się nie martw dla Alicji też wystarczy bankowo wiesz jak ona już lubi piwo
diman Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 ano a teraz wzmacniam siły biorę syna :kox: a syn ile juz lat ma ??? "nada sie" ??? :naughty: :naughty: bracie jakich lat jeszcze roku nie ma ale trenować może już zacząć niech się chłopak uczy od najlepszych :evil: patologia nic się nie martw dla Alicji też wystarczy bankowo wiesz jak ona już lubi piwo a jak teraz coś do piwa i będzie gruba impreza
addassko Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 ano a teraz wzmacniam siły biorę syna :kox: a syn ile juz lat ma ??? "nada sie" ??? :naughty: :naughty: bracie jakich lat jeszcze roku nie ma ale trenować może już zacząć niech się chłopak uczy od najlepszych :evil: patologia nic się nie martw dla Alicji też wystarczy bankowo wiesz jak ona już lubi piwo a jak teraz coś do piwa i będzie gruba impreza :> :> :>
moskal Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 nic się nie martw dla Alicji też wystarczy starczy dla wszystkich wiesz jak ona już lubi piwo a ile ma ??? moja 3,5 roku pociągnie piwo
diman Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 nic się nie martw dla Alicji też wystarczy starczy dla wszystkich wiesz jak ona już lubi piwo a ile ma ??? moja 3,5 roku pociągnie piwo a Stanleya też jeszcze nie ma roku ale nada się
stanley Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 nic się nie martw dla Alicji też wystarczy starczy dla wszystkich wiesz jak ona już lubi piwo a ile ma ??? moja 3,5 roku pociągnie piwo prawie pół roku
moskal Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 prawie pół roku łeee to nie ma o czym gadac , mamy nastepną towarzyszke do picia
diman Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 prawie pół roku łeee to nie ma o czym gadac , mamy nastepną towarzyszke do picia toż mówię, że grubo będzie
klysek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 curwa w co ja się pcham... pieczara rozkoszy
stanley Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 curwa w co ja się pcham... pieczara rozkoszy bedzie się działo... w mordorze...
mech15 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 no widać, jeszcze 2 miechy a każdy już rozpalony
Mario22 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 curwa w co ja się pcham... pieczara rozkoszy bedzie się działo... w mordorze... kraina rozkoszy i rozpusty w której wszyscy przypominają zombie ...
klysek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 nie jadę :gwizdanie: damy ci specjalne okulary bedziesz wszystko widzial kolorowo
variocustoms Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 bez okularów widzę wszystko kolorowo czyli na czarno i na biało
klysek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 bez okularów widzę wszystko kolorowo czyli na czarno i na biało bedziesz widzial na rozowo
variocustoms Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 nie lubię różu, jestem różowy jako klubowicz i to wystarczy na moje zszargane nerwy, jak już jarać to tylko szlugi a nie zioło, w moim wieku nie wypada
Adas Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 nie lubię różu, jestem różowy jako klubowicz i to wystarczy na moje zszargane nerwy, jak już jarać to tylko szlugi a nie zioło, w moim wieku nie wypada Bartku alkoholu nie braknie
Rekomendowane odpowiedzi