jarko Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 jak Siemian to znosi to znaczy twardziel jest Przecie to górol, twarda pytka :>
variocustoms Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 nie znam góroli z BB przeta tam gór nie ma tylko wzniesienia
danielom Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 aż sie tego boje :no: nie znam góroli z BB przeta tam gór nie ma tylko wzniesienia Pagórki
moskal Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 jak Siemian to znosi to znaczy twardziel jest a co ma nie znosic ??? on po prostu nie ma wyjscia
klysek Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 jak Siemian to znosi to znaczy twardziel jest a co ma nie znosic ??? on po prostu nie ma wyjscia twardym trza byc a nie mietkim
wrclaguna Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 jak Siemian to znosi to znaczy twardziel jest Przecie to górol, twarda pytka :>
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 4 miejsca wolne !!! no to teraz możesz zdradzić nicka miękkiej pytki
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Nie mogę Sami sie domyślcie Siemian ... :polew:
diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Nie mogę Sami sie domyślcie Siemian ... :polew: na pewno nie on bo on ma już zlot opłacony :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Tak sie będziemy bawić ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a jak popijemy to będzie dopiero BOUNCE ... peja! gruba impra z rychem 3 !! :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 a jak popijemy to będzie dopiero BOUNCE ... peja! gruba impra z rychem 3 !! :polew: :polew: :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 4 miejsca wolne !!! no to teraz możesz zdradzić nicka miękkiej pytki Nie mogę Sami sie domyślcie Nie mogę Sami sie domyślcie Siemian ... :polew: Nie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
siemian Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Jak bym byl Siemianem to bym wam w ryj dal, ale nie jestem tego bym sie nie spodziewał żeby ktoś Siemiana bronił. Byłem z nim w pokoju i też go nie bardzo trawię. Tutaj każdy sobie zartuje. Jeden z drugiego i jakoś nikt się nie obraża. Ja rok temu przyłączyłem się do robienia sobie żartów z Poźka i się nie obraził A kim Ty kur** jesteś? jak Siemian to znosi to znaczy twardziel jest a co ma nie znosic ??? on po prostu nie ma wyjscia widze żę to rozumiesz... Zawsze jak mi jest przykro to powtarzam sobie... cóż mogłem być Moskalem i od razu mi lepiej 4 miejsca wolne !!! no to teraz możesz zdradzić nicka miękkiej pytki Nie mogę Sami sie domyślcie Nie mogę Sami sie domyślcie Siemian ... :polew: Nie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: a Ty tutaj nie chojrakuj bo nie pierwszy raz posłusznie zameldowałeś gdzie mi d_upe obrabiają... Tylko następnym razem nie dzwoń po wszystkim z hasłem "Panie Prezesie melduje wykonanie zadania" [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 18:58_________________________________________________ Nie ja tam jade dla Was. Wiem że cały rok czekacie żeby mnie spotkać (szczególnie moskal za mną bardzo tęskni :decayed:)
moskal Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 (szczególnie moskal za mną bardzo tęskni :decayed:) Siemian myslałem , ze stało Ci sie cos złego ;(
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: a Ty tutaj nie chojrakuj bo nie pierwszy raz posłusznie zameldowałeś gdzie mi d_upe obrabiają... Tylko następnym razem nie dzwoń po wszystkim z hasłem "Panie Prezesie melduje wykonanie zadania" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
M.Arrkadiusz Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Zlot z wypasem trzeba by się kiedyś wybrać do Was:naughty:
Góral.tz Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zlot z wypasem trzeba by się kiedyś wybrać do Was masz jeszcze miejsca wolne ja sam byłem teraz tydzień w domu w górach i mam już dość wódki jedzenia i górskiego powietrza, tak mi posłużyło że 2 dni nie przechodziłem testu alkomatem i musiałem pobyt przedłużyć
Rekomendowane odpowiedzi