Góral.tz Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 powiem Ci jak zrezygnuje chodź po ostatnim tygodniu w górach miałem wielka ochotę na to póki co jadę I tak masz zamiar sapać do ostatniego dnia ? o uj Ci chodzi ??
moskal Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 [quote name=wera ] królowa jest tylko jedna Przyjedź to sie okaze :naughty: Ja z Torunia, to tak do mieszkańców Bydgoszczy podchodze z umiarkowanym entuzjazmem
oprych Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 panowie i panie jedzie ktoś z pomorza no z tam tąd gdzie jest bliżej do tego no naszego morza i tamtejszego czarnego SPECJAL-a chciałbym sobie zamówić skrzyneczkę tego o trunku a może i dwie.
Cris Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 panowie i panie jedzie ktoś z pomorza no z tam tąd gdzie jest bliżej do tego no naszego morza i tamtejszego czarnego SPECJAL-a chciałbym sobie zamówić skrzyneczkę tego o trunku a może i dwie. co to za specjał??
Góral.tz Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 panowie i panie jedzie ktoś z pomorza no z tam tąd gdzie jest bliżej do tego no naszego morza i tamtejszego czarnego SPECJAL-a chciałbym sobie zamówić skrzyneczkę tego o trunku a może i dwie. co to za specjał?? już Ci ślina cieknie??
Góral.tz Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 hehe :embarrassed: no dobra :slina:[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 20:36_________________________________________________ale i tak wolę
Łepski Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 panowie i panie jedzie ktoś z pomorza no z tam tąd gdzie jest bliżej do tego no naszego morza i tamtejszego czarnego SPECJAL-a chciałbym sobie zamówić skrzyneczkę tego o trunku a może i dwie. co to za specjał?? O czarna kobre chodzi :decayed:
Góral.tz Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 eh gdzie te lata co człowiek mógł browar litrami pić a teraz 3 piwka i pełny
jarko Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Opublikowano 17 Lutego 2012 Specjal to raczej z Mazurami mi się kojarzy, nad morzem pijalo się Bosmana
dziadek Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Specjal to raczej z Mazurami mi się kojarzy, nad morzem pijalo się Bosmana od nas ta mikstura pochodzi
oprych Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 a więc będzie ktoś łaskaw dostarczyć mi skrzyneczkę do BT ?[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 21:57_________________________________________________mój dostawca pocztowy mówi że z nad morza ale on po Polsce jeździ dużo wiec może z mazur wiecie to oto cudo
dziadek Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 a więc będzie ktoś łaskaw dostarczyć mi skrzyneczkę do BT ?[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 21:57_________________________________________________mój dostawca pocztowy mówi że z nad morza ale on po Polsce jeździ dużo wiec może z mazur wiecie to oto cudo no Elbląg to ch.. wie co to - ani mazury ani pomorze do chłopaków z Gdańska się odezwij bo oni jadą (Bieniek, Tomeks) bo od nas lipa i nikt nie jedzie
oprych Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 ok dzieki już Bieniek dostał wiadomość teraz pozostaje czekać i zdać się na jego łaskę
dziadek Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 ok dzieki już Bieniek dostał wiadomość teraz pozostaje czekać i zdać się na jego łaskę polecam:
Rekomendowane odpowiedzi