oprych Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 panowie da rade u kogoś zamówić skrzyneczkę tego Specjala ????? napewno jedzie ktoś z Mazur lub Pomorza
A4-Tomek Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 smakosze :decayed: ja przygarniam dwie finki i gra gitara
Tomeks Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 panowie da rade u kogoś zamówić skrzyneczkę tego Specjala ????? napewno jedzie ktoś z Mazur lub Pomorza spoko spoko
jarko Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Opublikowano 18 Lutego 2012 ja zrezygnowałem chyba jako pierwszy i przyjmuję na klatę wszystkie ksywy jakie tylko mi dacie najsłabsze ogniwo, ciepła klucha (tłumaczenie że nie było zależne to ode mnie pewnie mnie nie obroni ) Pozdrawiam wszystkich uczestników i życzę udanej zabawy (uwierzcie że chciałem być). Nie Ty byłeś pierwszy
Tomeks Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 podobno pierwszym który zrezygnował był jarko
diman Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 ja zrezygnowałem chyba jako pierwszy i przyjmuję na klatę wszystkie ksywy jakie tylko mi dacie najsłabsze ogniwo, ciepła klucha (tłumaczenie że nie było zależne to ode mnie pewnie mnie nie obroni ) Pozdrawiam wszystkich uczestników i życzę udanej zabawy (uwierzcie że chciałem być). Nie Ty byłeś pierwszy a ten dalej nas będzie trzymał w niepewności
moskal Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Taki kórwa kozak, ile on nie wypije , z kim , gdzie , o której godzinie. A jak przyszłoco do czego to mu zmiękła faja
stanley Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Taki kórwa kozak, ile on nie wypije , z kim , gdzie , o której godzinie. A jak przyszłoco do czego to mu zmiękła faja on pewnie chce jechać, ale jakaś siła wyższa go zatrzymała
musti Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 to ja chyba też chyba muszę nie piernicz głupot
Góral.tz Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 to ja chyba też chyba muszę dobrze zaczynasz myśleć :gwizdanie: zamiast do bukowiny przyjedź do warszawy
moskal Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 to ja chyba też chyba muszę dobrze zaczynasz myśleć :gwizdanie: zamiast do bukowiny przyjedź do warszawy milcz , ryby i miekkie faje głosu nie mają
musti Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 to ja chyba też chyba muszę dobrze zaczynasz myśleć :gwizdanie: zamiast do bukowiny przyjedź do warszawy milcz , ryby i miekkie faje głosu nie mają św.racja
Rekomendowane odpowiedzi