filip1001 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 No fakt, cytrynówka będzie od firmy, jak ktoś preferuje inne trunki to niestety trzeba w tym roku kupować przed zlotem na własną rękę. Bo obwoźny sklep monopolowy w tym roku nie dotrze do Stasindy
MalutkaBrunetka Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 PABLO napisał(a): MalutkaBrunetka napisał(a): dobra ta cytrynówka musi być a jak cenowo? Tylko żebyś się tym nie opiła PABLUŚ, spoko spoko, już zaczynam trenować :thumbup1:
klysek Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 MalutkaBrunetka napisał(a): PABLO napisał(a): MalutkaBrunetka napisał(a): dobra ta cytrynówka musi być a jak cenowo? Tylko żebyś się tym nie opiła PABLUŚ, spoko spoko, już zaczynam trenować :thumbup1: a po BT bedzie cie trzeba zaszyc
MalutkaBrunetka Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 filip1001 napisał(a): No fakt, cytrynówka będzie od firmy, jak ktoś preferuje inne trunki to niestety trzeba w tym roku kupować przed zlotem na własną rękę. Bo obwoźny sklep monopolowy w tym roku nie dotrze do Stasindy Hm... Myślałam, że ogólnie alkohol będzie musiał mieć każdy swój, sam załatwiać itd. jednak rozumiem że tu chodzi o wszystko inne niż cytrynóweczka. I to tak bezkarnie za free można chłeptać?
klysek Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 MalutkaBrunetka napisał(a): filip1001 napisał(a): No fakt, cytrynówka będzie od firmy, jak ktoś preferuje inne trunki to niestety trzeba w tym roku kupować przed zlotem na własną rękę. Bo obwoźny sklep monopolowy w tym roku nie dotrze do Stasindy Hm... Myślałam, że ogólnie alkohol będzie musiał mieć każdy swój, sam załatwiać itd. jednak rozumiem że tu chodzi o wszystko inne niż cytrynóweczka. I to tak bezkarnie za free można chłeptać?
MalutkaBrunetka Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 klysek89 napisał(a): MalutkaBrunetka napisał(a): PABLO napisał(a): MalutkaBrunetka napisał(a): dobra ta cytrynówka musi być a jak cenowo? Tylko żebyś się tym nie opiła PABLUŚ, spoko spoko, już zaczynam trenować :thumbup1: a po BT bedzie cie trzeba zaszyc a dlaczegóż to?
klysek Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 MalutkaBrunetka napisał(a): klysek89 napisał(a): MalutkaBrunetka napisał(a): PABLO napisał(a): MalutkaBrunetka napisał(a): dobra ta cytrynówka musi być a jak cenowo? Tylko żebyś się tym nie opiła PABLUŚ, spoko spoko, już zaczynam trenować :thumbup1: a po BT bedzie cie trzeba zaszyc a dlaczegóż to? pojedziesz zoabczysz
MalutkaBrunetka Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 ha mam jechać z taką niewiedzą? Pier****
siemian Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 jak ja sie do dzbanuszka dorwe to może być ciężko :naughty:
MarianekZg Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 kłysiu nie strasz koleżanki bo jeszcze nie pojedzie
klysek Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 siemian napisał(a): jak ja sie do dzbanuszka dorwe to może być ciężko :naughty:bedziesz jak zieluch kieliszkami w kelnerki rzucal :polew:
MalutkaBrunetka Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 siemian napisał(a): jak ja sie do dzbanuszka dorwe to może być ciężko :naughty: nosz kurdę, z koleżanką się nie podzielisz?:>>
variocustoms Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 takich do dzielenia to będzie cały zlot
MalutkaBrunetka Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 vario napisał(a): takich do dzielenia to będzie cały zlot tylko, że siemian chce cały dzbanek dla siebie
MalutkaBrunetka Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 bartek1605 napisał(a): to tylko jeden z ..... z wielu - wiem wiem :>
ROBERT Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 W zeszłym roku w niedzielę Poziek sobie na podwórku rano chodził ze dzbaneczkiem cytrynówki i od czasu do czasu sobie pociągnął z niego
Lele Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 robert. napisał(a): W zeszłym roku w niedzielę Poziek sobie na podwórku rano chodził ze dzbaneczkiem cytrynówki i od czasu do czasu sobie pociągnął z niego Grubo. My postaramy sie tez sredniej nie zanizac:kox:
Tomeks Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 a w poniedziałek będziemy wszyscy tak: http://demotywatory.pl/3728873/A-w-poniedzialek
Rekomendowane odpowiedzi