Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Bukowina Tatrzańska 2012 - POGADUSZKI !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eeeeeeeejjjjjjjjj no nie żartujcie sobie kiedy byłem niegrzeczny :shock3: jakieś fotki na dowód poproszę :grin:

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:39 ----------

z drugiej strony jak mogłem być nie grzeczny jeśli nie piłem za dużo :whistling::whistling::whistling:

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
eeeeeeeejjjjjjjjj no nie żartujcie sobie kiedy byłem niegrzeczny :shock3: jakieś fotki na dowód poproszę :grin:

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:39 ----------

z drugiej strony jak mogłem być nie grzeczny jeśli nie piłem za dużo :whistling::whistling::whistling:

Mario ja chyba wiem o co sie rozchodzi nie pros o zdjecia bo sie skompromisujemy do konca :grin::polew:

---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 21:46 ----------

289caf3c5d1dfe7a4f308d0.jpg

a kto chciałby być ze mną w pokoju :decayed:

Opublikowano

kłysiu weź no nie żartuj tylko klaruj mi tu szybciutko o co kaman :shock3:

Opublikowano

Panowie, mam 4 amorki i 4 springi 1BA z B7 2.0 TDI FWD do wydania za jakąś kasę, stan bdb, przelot ok 100tkm głównie autostrada, jak by ktoś chciał to mogę wziąć do BT

Opublikowano
Panowie, mam 4 amorki i 4 springi 1BA z B7 2.0 TDI FWD do wydania za jakąś kasę, stan bdb, przelot ok 100tkm głównie autostrada, jak by ktoś chciał to mogę wziąć do BT

weź, weź, będziesz stał na stoisku z gratami do aut , będzie też stoisko z ciuchami, z RTV-AGD i kilka innych, niestety nie będzie tylko mobilnego monopolowca tym razem :kwasny:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

jak się dogadacie z Adasem to ja mogę % wziąć, bywam w Kaliszu czyli nie aż tak daleko od Turku więc mogę się z Adasem spotkać i wziąć dla was trunki

Opublikowano
vario moją Kachę strasznie zainteresowała choroba twojej dzidzi bo sama pracuje na gastrologii w szpitalu w Łodzi więc jak cię dorwie to może cię wypytywać o różne rzeczy z wiązane z chorobą :decayed: a lubi pogadać na tematy szpitalne ojjjj lubi :decayed:
Opublikowano

raczej pogada z moją żoną bo to nasz rodzinny ekspert, ja to wiesz, jak facet ...

Opublikowano
raczej pogada z moją żoną bo to nasz rodzinny ekspert, ja to wiesz, jak facet ...

:wink: może w BT będziesz miał chwilkę czasu aby delikatnie się odprężyć :drinks::dancing:

Opublikowano
mam nadzieję bo na razie mam prohibicję

póki co to ja też :decayed: :decayed: :decayed:

Tymczasem pozwolę sobie popłynąć do portu zwanego kokonik - dzisiejszy dzień to jakaś masakra była :kox::doh:

Do juterka wszystkim :hi::wink:

Opublikowano

Mój weekend to była masakra:facepalm: Ale juz dochodze do siebie. i za niecałe 2 tygodnie pomyśleć że bedzie powtórka....:naughty:

Opublikowano

Co tam ciekawego elita:kox:

Opublikowano
szukam opon do swojego smoka i szlag mnie trafia :/

A ja nie wiem czy nie sprzedam moich felg bo gość z A6 Klubu chce kupić ode mnie, jeśli założę to na pewno już ich nie zdejmę bo znów będzie :kox: i ni uja nie oddam :grin:

Opublikowano

do Audi nie ma problemów a do mojego są niestety, cena za szt. poszła ponad 30% w górę, nie róbmy OT

Opublikowano

PABLO A Ty swóją niunie masz glebnieta?

Opublikowano
PABLO A Ty swóją niunie masz glebnieta?

Tak aż za bardzo, ale nie róbmy OT jak coś to u mnie w temacie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...