A4-Tomek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Nijaki Lodówa tez bedzie lodówa jest ok Ja to chce zobaczyc jak sie bedzie Siemian przy słoneczniku zachowywał :kox: :kox: schleje się na umór tak jak rok temu :decayed: bo byłem z nim w pokoju :gwizdanie:
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ja to chce zobaczyc jak sie bedzie Siemian przy słoneczniku zachowywał :kox: :kox: Taki sam wiech... zero różnicy
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 schleje się na umór tak jak rok temu :decayed: bo byłem z nim w pokoju :gwizdanie: pamietam go w dniu wyjazdu rano , wpadłem do was do pokoju a on lezał na łóżku i dogorywał Taki sam wiech... zero różnicy a ja mysle ze bedzie chciał zachowac klase , bynajmniej w piątek :naughty: :naughty: chyba ze sie faktycznie napierdoli jak szpadel , wtedy wyjdzie na wierzch co dla niego ważniejsze : wódka czy słonecznik :naughty: :naughty:
jarko Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ja to chce zobaczyc jak sie bedzie Siemian przy słoneczniku zachowywał :kox: :kox: Taki sam wiech... zero różnicy Ostatnio w BT wszystkie ściany prostował i nawet Słoneczko mu w tym nie przeszkadzało
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ostatnio w BT wszystkie ściany prostował i nawet Słoneczko mu w tym nie przeszkadzało teraz jak byliscie ??? :kox: :kox: to chamidło wstretne :polew: :polew:
jarko Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zakład był... O 18.00... O 19.00 już go przegrał
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zakład był... O 18.00... O 19.00 już go przegrał hahahahahaaaaa
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ostatnio w BT wszystkie ściany prostował i nawet Słoneczko mu w tym nie przeszkadzało teraz jak byliscie ??? :kox: :kox: to chamidło wstretne :polew: :polew: dokładnie
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 dokładnie jebłes mu karka z pozdrowieniami ode mnie ???
klysek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 ja poznałem Siemiana w Jarosławcu na letnim bardzo mila menczyzna
variocustoms Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 dosłownie zajmuję miejsce na 1,5 A4ki i na 2 Lupo
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 jebłes mu karka z pozdrowieniami ode mnie ??? Nie sadziłem, że w ogóle przelotnie mogło Ci przejść przez myśl jego pozdrawianie...
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 ja poznałem Siemiana w Jarosławcu na letnim bardzo mila menczyzna czy w tamtym czasie miał jeszcze dawna fryzure czy był juz w nowym imażżżu ????[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 18:56_________________________________________________ jebłes mu karka z pozdrowieniami ode mnie ??? Nie sadziłem, że w ogóle przelotnie mogło Ci przejść przez myśl jego pozdrawianie... no myslałem ze...... no dobra - sory :notworthy:
Mario22 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Witam Też jestem juz zapisany ale mysle inaczej niz Wy bo wy tylko alkohol alkohol nayebac sie i tyle... a ja jade spędzic milo weekend z dziewczyną i nie mam zamiaru spożywac alkoholu... wstyd mi za Was Panowie ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 mario22, oni tylko żartują, byłem raz w BT i żadnego pijaństwa nie było
klysek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 ja poznałem Siemiana w Jarosławcu na letnim bardzo mila menczyzna czy w tamtym czasie miał jeszcze dawna fryzure czy był juz w nowym imażżżu ????[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 18:56_________________________________________________ jebłes mu karka z pozdrowieniami ode mnie ??? Nie sadziłem, że w ogóle przelotnie mogło Ci przejść przez myśl jego pozdrawianie... no myslałem ze...... no dobra - sory :notworthy: wygladal jak kudalty lis
jarko Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Witam Też jestem juz zapisany ale mysle inaczej niz Wy bo wy tylko alkohol alkohol nayebac sie i tyle... a ja jade spędzic milo weekend z dziewczyną i nie mam zamiaru spożywac alkoholu... wstyd mi za Was Panowie ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Cały Miron :polew:
moskal Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 mario22, oni tylko żartują, byłem raz w BT i żadnego pijaństwa nie było to chyba w poroninie siedziałeś
variocustoms Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 w Poroninie stacjonował Musashi
Rekomendowane odpowiedzi